- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
293. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
3. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 3. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
7. TAKIM
Üyelerinizden Azerikizi için bilgi aktarıyorum.
5 Kasım 2010 tarihinde ve 70 kilo ile yarışmamıza katılan azerikizi geçen süre zarfında 15,10 kilo vermiştir.
Kendisini başarısı nedeniyle tebrik ediyorum.
Yarışmacımız mezun olma hedefini 50 kilo olarak belirtmiştir. Güncel kilosu olan 54.9 dur.
Kural gereği; yarışmacılarımızın karneye hak kazanabilmeleri için hedeflerine %80 oranında ulaşmaları gerekmektedir.
Yarışmacımızın hedefini gerçekleştirme oranı ise %75.5 dir. Bu nedenle karne alamaz. İsterse karne alana kadar yarışmacı olmaya devam edebilir. Bilginize.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 293. Etap birincisi 7.Takımdan Azerikizi arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287.etap değerlendirme raporu)
7. Takım : 1 Ceza Puanı (292. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.200 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Bu kuralın istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
tmm cnm ben kendisine ileteceğim teşekkürler açıklaman için