ay ben çok oldum ama bizim kardeş takımımız yok ki. o konuda bugün hallolsa fena olmaz
canım sıra 8. takımda geçen hafta anane hazırladı sonuçları (7. takım)akşam 9,30dan önce sonuçları hazırlamış olurum.(allah nasip ederse).şimdi çıkmalıyım yoksa annem kırılmamış bacağımı dağıtmayı düşünüyordinleniyimde içi rahat etsin kadının.Yinede liste kontrol edilirse sevinirim.Herkese başarılar
akşam 9,30dan önce sonuçları hazırlamış olurum.(allah nasip ederse).şimdi çıkmalıyım yoksa annem kırılmamış bacağımı dağıtmayı düşünüyordinleniyimde içi rahat etsin kadının.Yinede liste kontrol edilirse sevinirim.Herkese başarılar
canım sıra 8. takımda geçen hafta anane hazırladı sonuçları (7. takım)
dimi püsküüt?
Tamam canım seng de özlemiştir sonuç listesi hazırlamayıEvet haklısın..
Peki ben körgöz karar defterindeki sıralamayı nasıl oldu da 9.takımdan başlatmışım. Ta ne zamandır da öyle duruyor iş takvimi.
Senden başka fark eden çıkmadı.
Bir de hafta içi gidip seng i uyardım, liste hazırlama sırası sende bu hafta diye..
Neyse artık, benim hatam 8.takıma kıyak olsun madem.
Karar defterimizdeki gibi devam edelim.
biz 5.takım olarak 9.takımın kardeş takımı olabilirizTavuğun totosunda pişti yumurta, ben diyeyim.
Yanlış hatırlamıyorsam 5.takım, bir takıma daha kardeşlik yapabileceğini belirtmişti.
Hala geçerliyse konuşun köşedeki muhallebicide..
Eline sağlık PüsküütümGerek 8.takımın sıralama sonunda kalması, gerekse renk yüzünden son mesajı tekrar yayımladım ki excelde uğraşmayayım.
Çünkü rengi siyaha çevireyim derken excelde, hepsi siyaha dönüyor. Sonra da kırmızı notlar gözümden kaçabiliyor.
Bilginize.
Eline sağlık Püsküütüm
Bikaç haftadır bu takımların olması gereken sıraya konulması durumu atlanıyor biraz daha dikkatli olalım kızlar. Listelerimiz düzenli olsun.
Püsküüt'ümmm iddiama 1.1 kilocuk kaldııııııı ve daha 2 hafta var
Bence sen 2 haftada 800 gram değil 1 kilo 800 gram verirsinKendim için yaptım vallahi..
excel de rahat edeyim diye..
tubişimmm iddiama 800 gr ve 2 hafta kaldı.hih hoh
arkadaşlar bende gruplara katılmak istiyorum bu nasıl oluyor beni aydınlatırsanız sevinirim kilo vermem lazımmmm acil tarafından
ay ben çok oldum ama bizim kardeş takımımız yok ki. o konuda bugün hallolsa fena olmaz
Tavuğun totosunda pişti yumurta, ben diyeyim.
Yanlış hatırlamıyorsam 5.takım, bir takıma daha kardeşlik yapabileceğini belirtmişti.
Hala geçerliyse konuşun köşedeki muhallebicide..
biz 5.takım olarak 9.takımın kardeş takımı olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?