slm arkadaşalr umarım herkes iyidir 14. takımı kapatma kararı aldık bir kaç arkadaşımız devam etmek istiyor takımında yer olan var mı acaba
biz şimdi izindeydik haftaya son listemizi hazırlayıp ayrılacaz haftaya kadar devam etmek isteyen arkadaşlar başka takımlara transfer olunca onlarıda listede belirteceğim
herkese kolay gelsin
slm arkadaşalr umarım herkes iyidir 14. takımı kapatma kararı aldık bir kaç arkadaşımız devam etmek istiyor takımında yer olan var mı acaba
biz şimdi izindeydik haftaya son listemizi hazırlayıp ayrılacaz haftaya kadar devam etmek isteyen arkadaşlar başka takımlara transfer olunca onlarıda listede belirteceğim
herkese kolay gelsin
ben daha yazdığını okumadan devreye girdim merak etme püsküütümKarar Defterimizden alıntı yapıyorum:
TAKIMLARIMIZIN YÖNETİM KADROLARI
1. Takım / MuMu85 / T_N
2. Takım / akrep33 / genic
3. Takım / S_A / se_zen
4. Takım / tubis87 / tfneyll
5. Takım / Funda08 / UmutCan
6. Takım / RoSeSpRiNq / Ecz.imis
7. Takım / SAPHIRA / ananee
8. Takım / zazaa / eloisee
13. Takım / UZAYIM / Kbra23
14. Takım / aynalar / emidaf
KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım => 2. Takım
2. Takım => Nöbetçi Kardeş
3. Takım => 14. Takım
4. Takım => 7. Takım
5. Takım => 13. Takım
6. Takım => 7. Takım
7. Takım => 4. Takım & 6. Takım
8. Takım => ?
13. Takım => 5. Takım & 4. Takım
14. Takım => 3. Takım
7.Takım kadrosu:
7. Takım / SAPHIRA / ananee
Saphira etap bildiriminde görüldüğü üzere izinli. Ananee kaptan yardımcısı gözükmekle beraber takım topiğine "liste mi ne listesi?" gibi bir mesaj yazıp çıkmış. Oysa bilmesi gerekirdi.
Normalde saat 21:00 e kadar süreleri olmakla beraber kardeş takımlarından herhangi biri (4. veya 6.takım) eğer buradaysa ve vakitleri varsa devreye girebilir.
Aksi takdirde, bu etap liste hazırlanmayacak gibi geldi bana.
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Hazırladım kardeş takım ne günler içinSelamlar..
1 yıldan fazla zamandan beri yarışmadayım ve kaptan olduğumdan beri ilk kez izinliyim ama aklım burda,fırsat bulduğum anda geldim.Eşim ameliyat oldu o yüzden yoğunluğum ve biraz da çeşitli sebeplerden kafa yorgunluğum var.Sonuçlar hazırlanmış teşekkürler ellerine sağlık tubişimşimdi ben hazırlıyor olacaktım saati geçirmemişiz Allahtan Püsküütçüm sana da teşekkürler takip ve hatırlatma için
ananee yeni oldu yardımcım ve yeni olduğu için biraz yardımımıza ihtiyacı var.Ben yine fırsat bulduğum sürece yardımcı olacağım,kardeş takımlarımız ve diğer takımlarımızda yardımcı olacaklardır eminim.Teşekkürler
Selamlar..
1 yıldan fazla zamandan beri yarışmadayım ve kaptan olduğumdan beri ilk kez izinliyim ama aklım burda,fırsat bulduğum anda geldim.Eşim ameliyat oldu o yüzden yoğunluğum ve biraz da çeşitli sebeplerden kafa yorgunluğum var.Sonuçlar hazırlanmış teşekkürler ellerine sağlık tubişimşimdi ben hazırlıyor olacaktım saati geçirmemişiz Allahtan Püsküütçüm sana da teşekkürler takip ve hatırlatma için
ananee yeni oldu yardımcım ve yeni olduğu için biraz yardımımıza ihtiyacı var.Ben yine fırsat bulduğum sürece yardımcı olacağım,kardeş takımlarımız ve diğer takımlarımızda yardımcı olacaklardır eminim.Teşekkürler
Ellerine sağlık tubişim..ben daha yazdığını okumadan devreye girdim merak etme püsküütümSAPHIRA izinli anane bilmiyomuş liste hazırlanacağını baktım ortalarda yok ben hazırladım
akreppppppp nerdesin akrepppp
Saphiracım büyük geçmiş olsun eşine. Umarım herşey yolundadır.Selamlar..
Günaydın Çikolatalı Püsküütüm9. Takım kapandığında da 8. takım kardeşsiz kalmıştı. Yanında soru işareti ile bekliyor o zamandan beri. Bu etap 9.takım açılacağına göre bu sorun kalkacak. Ama şimdi de 14.takım kapanıyor. Zaten S_A nın dediği gibi aylardır yoklardı.
Sizlerden ricam kardeş takım olayını uygulayanlar, uygulamayanlar, kardeş isteyen, değiştirmek isteyen ya da bu uygulamadan çıkmak isteyenler varsa söylesin.
Bir süre önce revize etmiştik ama sanırım yeniden güncellemeliyiz.
Ne diyorsunuz? Aşağıdaki liste sizin için hala geçerli midir?
KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım => 2. Takım
3. Takım => 14. Takım
4. Takım => 7. Takım
5. Takım => 13. Takım
6. Takım => 7. Takım
8. Takım => ?
14. Takım => 3. Takım
9. Takım kapandığında da 8. takım kardeşsiz kalmıştı. Yanında soru işareti ile bekliyor o zamandan beri. Bu etap 9.takım açılacağına göre bu sorun kalkacak. Ama şimdi de 14.takım kapanıyor. Zaten S_A nın dediği gibi aylardır yoklardı.
Sizlerden ricam kardeş takım olayını uygulayanlar, uygulamayanlar, kardeş isteyen, değiştirmek isteyen ya da bu uygulamadan çıkmak isteyenler varsa söylesin.
KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım => 2. Takım
3. Takım => 14. Takım
4. Takım => 7. Takım
5. Takım => 13. Takım
6. Takım => 7. Takım
8. Takım => ?
14. Takım => 3. Takım
İnan bana hissetmiştim listelerle alakalı aksilik olacağınıben daha yazdığını okumadan devreye girdim merak etme püsküütümSAPHIRA izinli anane bilmiyomuş liste hazırlanacağını baktım ortalarda yok ben hazırladım
akreppppppp nerdesin akrepppp
Selamlar..
9. Takım kapandığında da 8. takım kardeşsiz kalmıştı. Yanında soru işareti ile bekliyor o zamandan beri. Bu etap 9.takım açılacağına göre bu sorun kalkacak. Ama şimdi de 14.takım kapanıyor. Zaten S_A nın dediği gibi aylardır yoklardı.
KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım => 2. Takım
3. Takım => 14. Takım
4. Takım => 7. Takım
5. Takım => 13. Takım
6. Takım => 7. Takım
8. Takım => ?
14. Takım => 3. Takım
Ellerine sağlık tubişim..
İnceliğin için de ayrıca teşekkürler..
Ben de akrebi çağırıyorum ama tık yok..
Böyle sessiz kalması iyiye işaret değil, söylemedi deme.. :18:
Saphiracım büyük geçmiş olsun eşine. Umarım herşey yolundadır.
Sana da kolaylıklar diliyorum.
281. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
1- Ayda bir hazırladığım Bireysel Derece Listemizi, link yardımıyla inceleyebilirsiniz. Bu ay itibariyle ilk 10 da yer alan üyelerimizin font renkleri farklılaştırılmış ve yanlarına hangi takım yarışmacısı oldukları yazılmıştır.
İlk ona dört yarışmacısını yerleştiren 2.Takıma ve takım üyelerine kocaman alkış!
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html#post27143948
281. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
DİSKALİFİYELER
11.madde gereği 256. ve 257.etapta izne ayrılan üyeler diskalifiye olmuşlardır:
Celisuenis
CarpeNoctem
hasretttt
lionesse
peliss
Tuliptice
Diskalfiye listesinde ilgili madde gereği yer alan üyeler, sizlerin bildirimleri ile geri dönüş yapabiliyor. Bu konuda tek yetkili takım kaptanlarıdır. Kaptanların kararlarını sorgulamamakla birlikte bir ricada bulunmayı uygun görüyorum.
İlgili üyelerin, en az altı ay gibi bir süre yarışmadan uzak kalmalarının nedenlerini kontrol edip, emin olduktan sonra bildirim yapmaya itina gösteriniz. Aksi takdirde, 11. madde gereği diskalifiye listesinde her hafta yaptığım güncelleme için ayırdığım zaman ve emek bir amaca ulaşmamış olur. Göstereceğiniz özen için şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?