Sorunu çözmüşsün ama ben yine dayanamadım :)))
Upload.gen.tr - Dosya Yükle Resim Upload sitesinden bilgisayarındaki word excell vb dosyayı internet ortamına taşıyıp, çıkan linki paylaşırsan herkes kendi bilgisayarında o dosyaya bakabilir. Tabi senin çözümünü bilmediğim için, bu bahsettiğim mevzu işini kolaylaştırır mı bilmiyorum :44:
Gerekli kontrolleri yapın, geri dönen üyeniz olduğunda mutlaka bu listeye bakın.
Hatayı/eksiği lütfen bildirin.
Senin hedef kilonu 76 olarak güncelledim saphiracım..püsküütçüm 7. takımdan ipekyol51 ve ecemavi nin hedef kilosu sana bildirilmemiş sanıyorum,belki de gözden kaçmıştır.Takıma yazdım.cevap gelince bildiricem hedeflerini.Bir de benim hedef kilom yanlış :26: 76 olarak bildirilmişti benim hedef kilom,sanıyorum karışıklık oldu 55 yazıyor
Yeni üyelerden.. Bendeki listeye göre, yarışmaya 10 Mayıs 2012 de ve 94 kilo ile giriş yapmış. Yarışmacı görünüyor.. :44:harmoni_ => 68 :44:
harmoni_ takıma davet edilmişti ama paylaşım yetersizliği nedeniyle (forumun çeşitli sayfalarında bulunuyor ama takım topic'ine hiç uğramıyor) yarışmaya hiç dahil etmedim, haftalardır da ses seda gelmiyor kendisinden. Onun hedef kilosunu ben bildirmediğime göre harmoni_ eskiden yarışmış mı oluyor? Ama bize ayrılmıştım, tekrar geldim de demedi. Diskalifiye listesinde de yok... Neyse zaten kendisi de görünürlerde yok :)))
Canım ayrıldığını etap listesinde belirtirsin.. Sonra gözümüzden kaçmasın olur mu..hatice84ün hedefine bir açıklık getireyim: hatice takımdan ayrılmış :26:
Senin hedef kilonu 76 olarak güncelledim saphiracım..
Yeni üyelerden.. Bendeki listeye göre, yarışmaya 10 Mayıs 2012 de ve 94 kilo ile giriş yapmış. Yarışmacı görünüyor.. :44:
Püsküütcüm yeni bir arkadaş davet ettik takıma. Daha önce yarışmadığını söyledi ama sende tam olarak aynı olmasada yakın bir kayıt var. Aynı kişi olup olmadığını tam kestiremedim. Teyit edebilir misin?
Sendeki kayıt : Nora => 65
Bizdeki yarışmacı : NorA_
Püsküütcüm
1. Takimin Kaptani degisiyor...
Kaptan: MuMu85
Yardimci: aylin90
Dagilmak üzere Takimimizayakta tutmaya calisicam!
Lütfen bize yardimci olurmusunuz... KARDES TAKIMIM...
Takimlara Katilmak isteyen birini görürseniz 1. Takima davet edermisiniz...
1. TAKIM KAPANMICAK
Püsküütcüm
1. Takimin Kaptani degisiyor...
Kaptan: MuMu85
Yardimci: aylin90
Dagilmak üzere Takimimizayakta tutmaya calisicam!
Lütfen bize yardimci olurmusunuz... KARDES TAKIMIM...
Takimlara Katilmak isteyen birini görürseniz 1. Takima davet edermisiniz...
1. TAKIM KAPANMICAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?