Sonuç listelerini hazırlama sırası bende.. elimde olmayan sebeplerden dolayı gecikecek biraz.
canım bu soruyu takım kaptanına sorabilirsin gereken cevabı sana vericektir..Ben 4. Takimdayim ama bizim bu haftaki kilolarimiz yazilmamos neden?
canım bu soruyu takım kaptanına sorabilirsin gereken cevabı sana vericektir..
ve paylaşımlarımızı sonuç listeleri topiğine değil payşlaşım alanında yapıyoruz buna dikkat edelim olurmu tatlım
Sonuç listelerini hazırlama sırası bende.. elimde olmayan sebeplerden dolayı gecikecek biraz.
Herkese selamlarr..
bu haftanın bireyselde birincisi olarak bu hafta ve genel olarak neler yaptığımı size anlatmak istedim...
öncelikle ara verdiğim diyet serüvenime 71 kiloyla devam etmeye başlayalı tam 40gün oldu ve ben bu süre zarfında
yani
40 günde
71 kilodan 60.6 kiloya düştüm..
ve toplamda 62 cm inceldim...
bunun için neler yaptığımı sorarsanız şöyle;
öncelikle ben sebzesever bi insanım bu yüzden hiiç zor olmadı
zaten kiloyuda yemekten değil çikolatadan aldım ben çikolata hastası bir insanım öyle böyle değil 2günde 1kilo spesiel çikolata bitirmişliğim var
öncelikle çikolatayı kestim yerine günde 2 veya 3 tane hurma yedim..
3litre suyu asla ihmal etmedim
ve 3kupa yeşil çayı...
ve tabi sporu... çok önemli..
bir ay önce b-fite kayıt oldum...
ve her akşam yürüyüş yaptım ayrıca birde slim6 egzersiz cdsi ni hergün yarım saat mutlaka yapıyorum...
örnek bir menümü vermek gerekirse şöyle
sabah
2dilim azyağlı peynir
domates
biber salatalık
1dilim kepek ekmeği 3zeytin çay ...
ara
birkaç hurma
öğlen
ızgara tavuklu salata, yoğurt
ara
bir meyve
akşam
zeytinyağlı enginar, yeşil salata..
gibi gibi :)
yani mümkün olduğunca sağlıklı beslenmek
az yağ az şeker az tuz ...
spor yapamayanlar için şöyle birşey söylemek istiyorum mesela ben artık sporu hayatımın her aşamasına katıyorum
otururken ayaklarımı çalıştırıyorum
karın egzersizleri yapıyorum
yemek yaparken bacaklarımı esnetiyorum vs vs vs ..
maksat hareketli olmaksa olabiliriz her türlü...
birde unutmadan haftanın bir günü spa ya gidiyorum...
2-3 saat yüzüyorum .
kısaca toplamak gerekirse
sağlıklı olan ne varsa yapmaya çabalıyorum yapabildiğim kadar...
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)
Cnmcm harikasınn.Verdiğin her gramı inceldiğin her cm i haketmişin bence. Hem diyetine hem sporlarına hayran kaldım. Ama özellikle b-fit i sormak istiyorum. Son zamanlarda adı çok geliyor kulağıma, hep de iyi anılıyor. Peki sen gerçekten iyi olduğunu düşünüyor musun? Yani sence senin bu zayıflamanda ne kadar etkili, haftada kaç kez gidiyorsun, aynı faydayı başka şeylerden alamaz mısın vs vs gibi sorularım var işte. Sen bahseder misin kısaca? :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?