Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Bireysel sıralama listesine bakınca ne kadar az kişi kalmışız ya 42 nedir işler çok kesat

Ben de dün aynı şeyi düşündüm. Yarışma tarihinde en az üye sayılı listeyi hazırladım.
Bir zamanlar 12 takım vardı. Bir de düşünün karar bile aldık o zamanlar, takımdaki üye üst sayılarına sınır getirdik falan.
Şimdi hem takım sayısı yarı yarıya azaldı, hem de mevcut altı takıma bakınca üye sayısı açısından sadece üçü kalabalık.

Mezun olanlar kilo alıp geri dönmese iyice kesat işler.

Yeni üye almayıp, mevcut üyeleri zayıflatıp kapatır gideriz dükkanı. Neden olmasın?

5. Takımdan redsonja87 10 haftada 5,8 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Yakinda cuma yarisma kalmazsa birde

Başlarda sonuç listelerini de ben hazırlıyordum.

2008 yılında hazırladığım listeye bakar mısınız? Kaç kişi sayamadım.

100 kisi saydim dogru saydiysam
2,5 yildir takimlardayim sanirim bu kadar kalabalik gormedim

100 kisi saydim dogru saydiysam
2,5 yildir takimlardayim sanirim bu kadar kalabalik gormedim
düşün ki bu listede ben yokum.. çoktan mezun olmuşum.
yarışma 2007 de başladı ya.

tabii genel eğilimlerde de değişiklik oldu. O zamanlar az önce ne yedim, bugün hangi eteği hangi bluza denk düşürdüm, hangi suya ayağımı uzattım temalı paylaşımların yapıldığı sosyal medya mecraları yoktu.

artık herkes meşgul.

Bizim grup kapanmaz çünkü ben hala şişkoyum ve en az 8 ay daha burdayım hemen mezun olup gitmek istemiyorum hedefime ulaştıktan sonra 2. Hedefime ulaşmak için çaba sarf etmem lazım. Sonra koruma ya girmem lazım en az 2 sene burdayım desene Aijoo sonra Poni Bon Fitt_anne @Brzhuzur F Frozen01 madamhd ve daha diğerleri daha burdayız yani . Biz sizi bırakmıyoruz sizde bizi bırakmayın.

Noldu canım sorun mu var gıremedım takıp edemedim

Eee kurkcu dukkani kapanirsa nereye donecek bu tilki

Çok teşekkür ederiz kaptanım elinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…