- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Ellerine sağlık kaptanım..Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 48.tur 8.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
SONUÇ:48.tur performans yarışması sonuçlanmıştır. İlgili turumuzun başlangıç etabı 720, bitiş etabı 727. etaptır. 13.takım sonuç hazırlama cezası almış olup, 4, 5. Ve 6. Takım 48.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur, başarılarının devamını dileriz
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Analiz programına dair bilgiyi bugün açıklayacağım.
Rica ederim Laydim, kusura bakılmaz. Hepimiz unutabiliyoruz.Püsküütüm @ekhion tam kapanmadan önce ailesini ziyarete gitmişti. Yanında tartısını götüremediği için oradaki tartıyla devam etmesi gerekmişti. Şimdi evine döndü. Bu tartı kendi tartısı. Not almayı unutmuşum. Bir daha ki sefere daha dikkatli olurum, kusuruma bakma lütfen
Ben kendimi bütün takımların sözcüsü olarak gördüğüm için kural dışı bir şey olduğunda sormak durumunda kalıyorum.
Özre gerek yok.Ben de kendi tartım olduğu için bildirmeyi unutmuşum ne yazık ki, ailemin yanına gidince onu bildirmiş idim. Yani aslında hep bu tartı ile tartıldım sadece bundan bir önceki bildirimim farklı bir tartı ile oldu. Kendi adıma özür dilerim kaptanımdan ve sizlerden.
Biz de notumuzu alalım. Bu memleket tartısı diye.