Eline saglik kaptanımSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Eline sağlık kaptanım ❤SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Eline saglik kaptanım
Eline sağlık kaptanım ❤
Ellerine sağlık kaptanım
Rica ederim kaptanlarımEllerine sağlık kaptanım..
Elinize sağlık kaptanım teşekkür ederizSevgili kaptanlarım veseaBahAR yeni bir şehirde yaşamaya başlamak iş yoğunluğu ve pandemi sebebiyle 702. etaptan beri kazen e mezunları iletmeyi unutmuşum. Bugün sağolsun E Emnis kaptanımın whatsup mesajı ile hatırladım ve hemen mezun arkadaşları bildirdim yaşanan gecikme için mezun arkadaşlardan özür dilerim
Eline sağlık kaptanım teşekkür ederiz ❤Sevgili kaptanlarım veseaBahAR yeni bir şehirde yaşamaya başlamak iş yoğunluğu ve pandemi sebebiyle 702. etaptan beri kazen e mezunları iletmeyi unutmuşum. Bugün sağolsun E Emnis kaptanımın whatsup mesajı ile hatırladım ve hemen mezun arkadaşları bildirdim yaşanan gecikme için mezun arkadaşlardan özür dilerim
Eline sağlık kaptanım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR yeni bir şehirde yaşamaya başlamak iş yoğunluğu ve pandemi sebebiyle 702. etaptan beri kazen e mezunları iletmeyi unutmuşum. Bugün sağolsun E Emnis kaptanımın whatsup mesajı ile hatırladım ve hemen mezun arkadaşları bildirdim yaşanan gecikme için mezun arkadaşlardan özür dilerim
Teşekkür ederiz toplightım.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR yeni bir şehirde yaşamaya başlamak iş yoğunluğu ve pandemi sebebiyle 702. etaptan beri kazen e mezunları iletmeyi unutmuşum. Bugün sağolsun E Emnis kaptanımın whatsup mesajı ile hatırladım ve hemen mezun arkadaşları bildirdim yaşanan gecikme için mezun arkadaşlardan özür dilerim
Pandemide ne kahvesi ya huYaaaaaaaaaaaaa yeni şehrin inşallah bana uzak değildir. Kahve içemedik henüz
yok canım uzak sayılmaz konyaYaaaaaaaaaaaaa yeni şehrin inşallah bana uzak değildir. Kahve içemedik henüz