Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

O kadar hoşuma gitti ki sizlerle de paylaşmadan edemedim.

10. Takım kaptanımız moni moni şimiz hazırladığım bireysel sıralamayı takıma taşımış ve tek tek bütün üyelerinin sıralamadaki yerini renklendirerek işaretlemiş, emojiler de eklemiş.

Güzel bir motivasyon. :KK9: :KK200:

:KK74::KK74::KK74:

samp64e2dd0714d114ef.jpg

9. Takımdan denizbenimadim denizbenimadim 25 haftada 18,10 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2750328

9. Takımdan denizbenimadim denizbenimadim 25 haftada 18,10 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
Teşekkür ederiz Kaptanım 😊

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR seaBahAR bu cuma listemize yeni girecek olan üyem yarimuhendis yarimuhendis deneme süresi içindeyken ablasının yanında olduğu için bu süre zarfında devamlı oradaki baskül ile bildirim yapmıştı.Bugünden sonra kendi evinde olup bugün tartıldığı baskül ile yarışmaya devam edecektir
Bilgilerinize ♥️ 😘

Son düzenleme:
Kaptanlarım Zipzip- Zipzip- kaptan ile sizlerden bir ricamız olacak biliyorsunuz denetçilik göreviyle birlikte tüm ekiplerin fotoğraf ve notlarını inceliyoruz. Bu durum ekip sayfası, sohbetleri içerisinde bizim için bir hayli göz yorucu olabiliyor 🙈
Sizden rica etsek takımlarınızın bildirimleri bitince yada çoğu bitince diyelim takımınızın kilo bildirimlerini tek bir mesajda alıntı yapıp toplayarak bizi sayfanızda etiket yapabilir misiniz ? 🤗

❤️

seaBahAR seaBahAR

A Arrietty_
Handandandan Handandandan
moni moni
LAydLiNe LAydLiNe

Kaptanlarım Zipzip- Zipzip- kaptan ile sizlerden bir ricamız olacak biliyorsunuz denetçilik göreviyle birlikte tüm ekiplerin fotoğraf ve notlarını inceliyoruz. Bu durum ekip sayfası, sohbetleri içerisinde bizim için bir hayli göz yorucu olabiliyor 🙈
Sizden rica etsek takımlarınızın bildirimleri bitince yada çoğu bitince diyelim takımınızın kilo bildirimlerini tek bir mesajda alıntı yapıp toplayarak bizi sayfanızda etiket yapabilir misiniz ? 🤗

❤️

seaBahAR seaBahAR

A Arrietty_
moni moni
LAydLiNe LAydLiNe
Cok guzel dusunmussunuz kaptanim.
Halledip sizi etiketliyecegim ❤️❤️
Kolay gelsin sizlere

❤️

seaBahAR seaBahAR

A Arrietty_
moni moni
LAydLiNe LAydLiNe

Tabii ki kaptanım ne demek :KK39:

X