Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Katiliyorum 1 gun önceden tartilmak daha mantikli
Oylamayi seaBahAR mi baslatiyor?

Yok canım isteyen bir kaptan başlatabilir. Başlatalım o zaman vakit geç olmadan. Yeni yıla da güzel güzel kaygısız bir şekilde girelim. Yılbaşı akşamı da diyet olmasın di mi

Günaydın kaptanlarım
Bence bildirim günümüz yine cuma olsun ama Perşembe günü tartılıp bildirim yapanında kilosu kabul edilsin derim.Sonuçta herkes yılbaşı kutlamıyor olabilir ve bir gün önceden kilo bildirmek istemeyebilir o yüzden cuma günü yine bildirim günümüz olsun diyorum

Bu bana daha mantıklı geldi kaptanım

Sanırım en mantıklı seçenek bu :))

Yılbaşı kutlayacak olanlar Perşembe tartılsınlar.

Kutlamayacak olanlar Cuma günü

Bunu daha cok begendim

Bence bu daha mantıklı Bunun için oylama yapmaya gerek yok sanırım.

Aklından öperim seni.

Oylamaya gerek yok.

Ricam şu: Duyuru metni hazırlayıp tüm kaptanları etiketlersen kimsenin gözünden kaçmamış olur.

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 706. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

İlk on dereceye üçer üyesini yerleştiren 6. Takım ve 9. Takım tebrikler!
Liste birincisi
sara_28 (10. Takım) kocaman tebrikler!

Eline emegine saglik kaptanım ❤❤

Teşekkür ederim kaptanım

Emeklerine saglik kaptanım

Elinize sağlık kaptanım

01.01.2021/ 707.ETAP hakkında duyurudur;

Sevgili kaptanlarım konuştuğumuz üzere ilgili etap için
- Yılbaşı kutlayacak üyeleriniz var ise isterlerse Perşembe gününden fotoğraf çekip ekip sayfanızda paylaşabilirler kutlamayacak üyeler yine eski düzende cuma günü paylaşım yapabilirler.

Rica :)
Perşembe günü tartılan üye cuma günü fotoğrafını paylaşırsa Zipzip- kaptanla benim için çok iyi olur aksi taktirde sayfalar arasında karışabilir

seaBahAR

A Arrietty_
Emnis
Zipzip-
Handandandan
moni
LAydLiNe

Son düzenleme:
Eline emeğine sağlık püsküütüm.
Liste birincisi sara_28 Sara_28 Sara'mı ve liste 8. si Aylin42Konya Aylin'imi kutluyorum.
İlk 10 a üyeleri giren tüm takımları da ayrıca tebrik ediyorum.

O kadar hoşuma gitti ki sizlerle de paylaşmadan edemedim.

10. Takım kaptanımız moni şimiz hazırladığım bireysel sıralamayı takıma taşımış ve tek tek bütün üyelerinin sıralamadaki yerini renklendirerek işaretlemiş, emojiler de eklemiş.

Güzel bir motivasyon.

Son düzenleme:

6. Takımdan asysss 19 haftada 16,20 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Eline emeğine sağlık kaptanım

Bu güzel liste ancak öyle değerlendirilir kaptanım bende her sıralamada öyle yapıyorum emeğiniz var kullanmamız ekiplere göstermemiz lazım

Teşekkür ederim emeğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…