Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen laydline kaptanında aklına o gelmiştir ama ben konunu önünü arkasını bilmiyorum tabi çok yeniyim sizlere göre sadece bu oylamadan anladığım 3 haneli oluşu yuvarlama ile ilgili bir oylama olarak gelmedi banaBen benim dediğim doğru demiyorum zaten. Eski kaptanlar da söylesin biz o mesajı öyle anladık yıllardır yüzdeyi yuvarlamıyorduk ona açıklık getirmek istedim
441. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
10. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; erigim adlı üyenin kilosunda meydana gelen tartı değişimi kaynaklı 1,4 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 62,1 kilodan 63,5 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
14. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 14. takıma isabet etti.
Sizin bildiriminize göre; takım ortalamanız 0,68%
Benim hesabıma göre; takım ortalamanız 0,673% den 0,67% ye yuvarlanıyor.
Üye bazında doğru ancak toplam satırda bir farklılık var. Kontrol edip, sıralamayı etkiliyorsa gerekli değişiklikleri yapmanızı rica ederim.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 441. Etap birincisi; 6. Takımdan elmasalyangozum arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Bu durumda 5. Takimla dördüncülüğü paylaşıyoruz gerekleri düzenlemeyi yaptim umarım hata yoktur hata için özür dilerim
tatlım aslında sıralama değişmiyordu siz dördüncü biz 5. oluyoruz çünkü sizin ortalamanız 0,673 den 0,67 bizimkisi 0,667 den 0,67 oluyor şimdi listenin acaba yeniden düzeltilmesi mi gerekiyor aslında deadline ın hazırladığı son liste doğru
Tamam o halde ben bir önceki listeyi kendi dosyamda tutayım.
Ancak bu konu için bir çözüm getirmeliyiz.
Oylama hazırlıyorum.
Öneri:
Gerek derecelerin paylaşılma olasılığı, gerekse hesaplama hatalarının önüne geçilmesi adına takım ortalamalarında bundan sonra ondalık basamağı 3 haneye yükselsin.
Örnek: 0,67% yerine 0,668%
1. Takım: EVET / HAYIR
2. Takım: EVET / HAYIR
3. Takım: EVET / HAYIR
4. Takım: EVET / HAYIR
5. Takım: EVET / HAYIR
6. Takım: EVET / HAYIR
7. Takım: EVET / HAYIR
8. Takım: EVET / HAYIR
9. Takım: EVET / HAYIR
10. Takım: EVET / HAYIR
14. Takım: EVET / HAYIR
Oylamanın sonuçlanabilmesi için şıklardan birinin 6 oy alması yeterlidir.
Oylama 4 Aralık Cuma sabahı sona erecek ve 442.etap listeleri oylama sonucuna göre hazırlanacaktır.
Muhtemelen laydline kaptanında aklına o gelmiştir ama ben konunu önünü arkasını bilmiyorum tabi çok yeniyim sizlere göre sadece bu oylamadan anladığım 3 haneli oluşu yuvarlama ile ilgili bir oylama olarak gelmedi bana
Teşekkür ederiz bu sayfada bir tarih yatıyor resmen nerelere gittiko zaman şu şekilde konunun gidişatını gösteren mesajları alıntılayayım canım
İlk başta da belirttiğim gibi belki biz yanlış anladık canımTeşekkür ederiz bu sayfada bir tarih yatıyor resmen nerelere gittik
Ben birşey demeyeyim seaBahAR kaptan gelince aydınlatır tekrar bizi nasılsa kafam karıştı cidden
Düzeltmene gerek yok, yakın takımlara baktım ben aynı yüzde yok.Siz listeleri aldınız galiba kaptanım tekrar düzeltmeme gerek var mı :) ilk yaptığım liste doğruymuş 0,831 olan :)
Teşekkür ederiz
Doğrudur.Bende matematiksel islemle uye yuzdelerini ve takim yuzdesini yuvarlanabiliyorsa yuvarliyorum kaptanlarim, yanlismi yapiyorum?
Misal uyenin yuzdesi 0.956 bunu 0.96 olarak yaziyorum.
Ya da takimin yuzdesi 0.5678 diyelim bunu 0.568 yaziyorum.
Ya da uye arti geldi diyelim yuzdesi -0.359 bunu da -0.36 yaziyorum.
Yani sagdaki rakam 5 ve uzerindeyse yuvarliyorum.
Bu yanlis midir?
Ben de tam şöyle oldu böyle oldu diye açıklama yapmıştım. Geçmişten bulup getirmişsin.merhaba arkadaşlar.
Nacizane eski bir kaptan olarak bu ortalama olayıyla ilgili mesaj yazmak istedim. Kusurum varsa affola
Vakti zamanında zaten 2. Hane yuvarlanınca takımların sonuçları aynı çıktığı için 3 haneli bildirim yapılmaya başlandı. Belki yanlış anlaşıldı bilmiyorum ama bu yukarıda alıntıladığım mesajı baz alarak yıllardır ortalamayı yuvarlamadık biz
tekrar konuya haddim olmadan dahil olduğum için özür diliyorum herkese sağlıklı günler diliyorum
Güncellerim şimdi.seaBahAR kaptanim benimde nacizane bir istegim olacakti ,biraz gec kalmis olabilirim, 4. takim kaptan yardimcilarindan @Ceydos 'u cikarip onun yerine @_Vera_ arkadasimizi ekleyebilir miyiz?
Bu durumda kaptan yardimcilarimiz @Arrietty_ , @_Vera_ ve @Tanssss arkadaslarimiz olacak.
Cok tesekkur ederim.
Güncellerim şimdi.
Kaptanımcım aydınlığa çıkaracak bir şey yok benim için.Teşekkür ederiz bu sayfada bir tarih yatıyor resmen nerelere gittik
Ben birşey demeyeyim seaBahAR kaptan gelince aydınlatır tekrar bizi nasılsa kafam karıştı cidden
Ellerine saglik Bahar kaptanim, yeni haftan cok guzel gecer umarim.697. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2710560
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2710561
13. Takım yarışmacısı Restful 697. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
6. Takım yarışmacısı Faunaa 697. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
697. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2710562
697. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (5 ► 3)
- 9. TAKIM (3 ► 2)
- 10. TAKIM (7 ► 1)
- 14. TAKIM (6 ► 5)
ETAP NOTLARI
10. TAKIM
Aylin42konya ile ilgili olarak;
Üç haftadır bildirim yapmayan üye genellikle diskalifiye ediliyor. Ekstrem bir durumu varsa öğrenebilir miyim lütfen?
14. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 14. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
- 4. Takım yarışmacısı GCA mezun oldu, tebrikler!
- 6. Takım yarışmacısı sudem34 ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Kolayliklar diliyorum kaptanim, simdiden tesekkurler.Bu hafta yapacaklarım:
GCA ve sudem34 adlı üyelerimizin mezuniyet karnelerini hazırlayacağım.
Bireysel sıralama listesini hazırlayacağım.
Bilginize efem.
İyi hafta sonları. Kalın sağlıcakla.
Eline emeğine sağlık püsküütüm.697. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2710560
Eki Görüntüle 2710561
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2710562
- 5. TAKIM (5 ► 3)
- 9. TAKIM (3 ► 2)
- 10. TAKIM (7 ► 1)
- 14. TAKIM (6 ► 5)
ETAP NOTLARI
10. TAKIM
Üç haftadır bildirim yapmayan üye genellikle diskalifiye ediliyor. Ekstrem bir durumu varsa öğrenebilir miyim lütfen?
14. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 14. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Geçen Hafta : 74
Bugün : 74.5
Takımımdan özür diliyorum
Elinize sağlık kaptanım697. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2710560
Eki Görüntüle 2710561
MARATONCU TAKIMLAR
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2710562
- 5. TAKIM (5 ► 3)
- 9. TAKIM (3 ► 2)
- 10. TAKIM (7 ► 1)
- 14. TAKIM (6 ► 5)
ETAP NOTLARI
10. TAKIM
14. TAKIM
ETAP MEZUNLARI
Rapor Kaynağı
Püskütüüm kiloları paylaşırken zaten yuvarlıyoruz yaaaa, o nedenle takım ortalaması hesaplanırken tekrar yuvarlama yapmamamız gerektiğini söylemiştiniz. Çok net hatırlıyorum. Kişilerin kilo bildirimlerini yaparken zaten yuvarlamamızı yapıyoruz. O nedenle söylemiştim.Burada bir matematik hatası var.
Ondalık basamak sayısı 3 olmalı. Yani 3. basamaktan sonraki sayı yuvarlanır:
3. basamaktaki sayı 5 ve üstündeyse bir üst rakama yükseltilerek yuvarlanır.
Bu yarışma kuralı değil, matematik kuralı.
Yani:
0,54450 = 0,545
0,54449 = 0,544
Bazen kontrollerde ben bir kaç puan farklı bulabiliyorum ortalamaları. Sanırım sebebi de bu.
İlk başta da belirttiğim gibi belki biz yanlış anladık canım
güzel kalplim sağ ol detaylı açıklamalar için..Eline emeğine sağlık püsküütüm.
- Aylin42konya ile ilgili olarak;
1. İlk hafta tatilde olduğu ve tartıya ulaşamadığı için bildirimsiz yazıldı.
2. Geçen haftaki etap ise, kilo bildiriminde bulundu fakat yeni kuralı bilmediği için kullanıcı adı ve tarihli tartı fotoğrafı yoktu diye bildirimsiz yazıldı.
3. Geçtiğimiz etap ise, tartı fotoğrafı ve kullanıcı adı ile bildirimde bulundu fakat tarihi yanlış olduğu için bildirimsiz yazılmak durumunda kaldı.
Özetle üyem kilo bildiriminde bulunuyor fakat yeni kurallar gereği listeye ekleyemiyorum.
Sen çok net hatırlıyorsan bir şey diyemem. Kim bilir ne oldu da ne için dedim, hatırlamıyorum.Püskütüüm kiloları paylaşırken zaten yuvarlıyoruz yaaaa, o nedenle takım ortalaması hesaplanırken tekrar yuvarlama yapmamamız gerektiğini söylemiştiniz. Çok net hatırlıyorum. Kişilerin kilo bildirimlerini yaparken zaten yuvarlamamızı yapıyoruz. O nedenle söylemiştim.
Emeklerine saglik kaptanim :)Eki Görüntüle 2710928
4. Takımdan G GCA 10 haftada 7,40 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Melegiimm22 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi: Mart / 8 Nisan / 4,3 Mayıs / 1,5 2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,8 KİLO Bu verilere göre oranlar şöyle: Başlangıç Kilosu (561. Etap) ( 85,2 ) Bitiş Kilosu (568. Etap)...www.kadinlarkulubu.com