- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Zaten sen ve Zipzip- birbirini müthiş tamamlayan bir ekipsiniz. İyi ki buradasınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten sen ve Zipzip- birbirini müthiş tamamlayan bir ekipsiniz. İyi ki buradasınız.
Ben anlamadım
ooo papatya seninle kim kalacak ışıklar kapanıncaaaa buradan çok uzakta ha haaaaa
sağolun kaptanımZaten sen ve Zipzip- birbirini müthiş tamamlayan bir ekipsiniz. İyi ki buradasınız.
Cook gecmis olsun kaptanimKaptanlarim size de bildirmek istedim ben bı sure burda olamicam oglumun bacagi alcida onunla ilgilenmem gerekicek babasi da ulke disinda o yüzden bütün isler bnm üstümde takimdaki arkadaslarim takımla ilgilenicekler simdiden kusuruma bakmayin olur mu
Kaptanlarim size de bildirmek istedim ben bı sure burda olamicam oglumun bacagi alcida onunla ilgilenmem gerekicek babasi da ulke disinda o yüzden bütün isler bnm üstümde takimdaki arkadaslarim takımla ilgilenicekler simdiden kusuruma bakmayin olur mu
Geçmiş olsun kaptanım. Allah acil şifalar versin inşallah. Biz buralardayız elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Gözün arkada kalmasın.Kaptanlarim size de bildirmek istedim ben bı sure burda olamicam oglumun bacagi alcida onunla ilgilenmem gerekicek babasi da ulke disinda o yüzden bütün isler bnm üstümde takimdaki arkadaslarim takımla ilgilenicekler simdiden kusuruma bakmayin olur mu
Allah şifa versin kaptanım geçmiş olsunKaptanlarim size de bildirmek istedim ben bı sure burda olamicam oglumun bacagi alcida onunla ilgilenmem gerekicek babasi da ulke disinda o yüzden bütün isler bnm üstümde takimdaki arkadaslarim takımla ilgilenicekler simdiden kusuruma bakmayin olur mu
Çok geçmiş olsun kaptanım.Kaptanlarim size de bildirmek istedim ben bı sure burda olamicam oglumun bacagi alcida onunla ilgilenmem gerekicek babasi da ulke disinda o yüzden bütün isler bnm üstümde takimdaki arkadaslarim takımla ilgilenicekler simdiden kusuruma bakmayin olur mu
Kaptanlarim size de bildirmek istedim ben bı sure burda olamicam oglumun bacagi alcida onunla ilgilenmem gerekicek babasi da ulke disinda o yüzden bütün isler bnm üstümde takimdaki arkadaslarim takımla ilgilenicekler simdiden kusuruma bakmayin olur mu
Tesekkur ederiz kaptanimPerformans Uygulaması 44. turu hiç nota almadan tamamlayan 6. Takımın 689. ve 696. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
KARNE NOTU Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 445. etap bitiş kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 462. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
Zipzip-
sportie
Gulumse24
Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim Çok tşk ederiz seaBahAR kaptanim ellerinize sağlıkPerformans Uygulaması 44. turu hiç nota almadan tamamlayan 6. Takımın 689. ve 696. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
KARNE NOTU Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 445. etap bitiş kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 462. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
Zipzip-
sportie
Gulumse24