Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Zaten sen ve Zipzip- Zipzip- birbirini müthiş tamamlayan bir ekipsiniz. İyi ki buradasınız. :nazar: :KK200:
t69034.gif
:KK200: :KK200:

Kaptanlarim size de bildirmek istedim ben bı sure burda olamicam oglumun bacagi alcida onunla ilgilenmem gerekicek babasi da ulke disinda o yüzden bütün isler bnm üstümde takimdaki arkadaslarim takımla ilgilenicekler simdiden kusuruma bakmayin olur mu 😔

Çok geçmiş olsun kaptanım :KK43: umarım hızlıca iyileşir 😘 ekibinize bakarız ihtiyaç oldukça 🤗

Kaptanlarim size de bildirmek istedim ben bı sure burda olamicam oglumun bacagi alcida onunla ilgilenmem gerekicek babasi da ulke disinda o yüzden bütün isler bnm üstümde takimdaki arkadaslarim takımla ilgilenicekler simdiden kusuruma bakmayin olur mu 😔
Geçmiş olsun kaptanım. Allah acil şifalar versin inşallah. Biz buralardayız elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Gözün arkada kalmasın.

Allah şifa versin kaptanım geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun kaptanım.:KK200:

Performans Uygulaması 44. turu hiç nota almadan tamamlayan 6. Takımın 689. ve 696. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

Zipzip- Zipzip-
sportie sportie
Gulumse24 Gulumse24

Performans Uygulaması 44. turu hiç nota almadan tamamlayan 6. Takımın 689. ve 696. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

Zipzip- Zipzip-
sportie sportie
Gulumse24 Gulumse24
Tesekkur ederiz kaptanim 🥰🥰🥰

Bilginize.

Zipzip- Zipzip-
sportie sportie
Gulumse24 Gulumse24
Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: Çok tşk ederiz seaBahAR seaBahAR kaptanim ellerinize sağlık :KK68::KK200:

En Büyük TÜRKİYE697. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE
(16 - 23 Ekim 2020)

*** 13. Takım 697. Etap ***

candy_candy (126.6/125.4/1.2/%0.95)
Restful (83.7/80.1/3.6/%4)
-Üst limit kuralı-
pessinus (66.9/66.5/0.4/%0.60)
Lusi (63.7/64.7/-1/%-1.57)
LAydLiNe (72.5/72.2/0.3/%0.03)
683. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 14'e bölündü.

13. Takım ortalaması: % 0.802

X