- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 42
bende emoji de yok :)))
mutlaka düzelir hepsi, hep öyle olmuyor mu?
Ben de iki noktalı KK lı kısaltmalar var ya onlardan yapıyorum emojileri, emojisiz yazamıyorum anacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende emoji de yok :)))
mutlaka düzelir hepsi, hep öyle olmuyor mu?
Hah şimdi gördüm de neden yani? Bir de git oraya bas.
Neysekı cok kullanmiyorum emojileriHah şimdi gördüm de neden yani? Bir de git oraya bas.
ben de papatyalı emojiyi özlüyorum en çok.Hahahahaha öyle haklısın ki Bari üç beş yeni emoji ekleselerdi, bunlar benim duygu ve düşüncelerime az geliyor
DenemeEl_Em kaptanim deneme amacli mesajin alintiladim ikinci üçlü noktaya basinca emojilerin yanindaki işarete basinca oluyor
Ay çok zor kaptanlarım alışırız herhalde cuma günü listeler karışır
Kaptanim guzel yorumlariniz ve paylasiminiz icin cok cok teşekkür ediyorum cok mutlu oldum9. takım üyesi sevgili Namaria kilo verme hikayesini paylaşmış. Fotoğrafları mutlaka görün derim.
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Eveeeet eski ekürim @giustizia_ ayağını sürüdü Ve peşinden ben de mezun olduuum Öncelikle kilo alma hikayemle başlayım Üniversiteye başlarken 56-58 arası idim Sonra 2-2,5 saat gidiş aynı şekilde de geliş günde 5 saate yakın yol gidiyordum 2 saat yol gidince evde kahvaltı bile yapsam acıkıyor...www.kadinlarkulubu.com
Elinize emeğinize saglik mutlu huzurlu gunler dilerimEki Görüntüle 2707308
9. Takımdan Namaria 14 haftada 18,40 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Elif yildizz 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 76,00 Bitiş Kilosu (682. Etap) : 63,90 Verilen Toplam Kilo : 12,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,92% Toplam Süre : 7 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
Tamam kaptanımEl_Em kaptanımcım ben soruyorum şimdi Kazene.
Tamam kaptanım
Aslında oluyor bir şekilde ama alıntı simgesine 4 5 kez tıklamak gerekiyor sormakta fayda var sağolun