Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Eline sağlık kaptanım

Elinize sağlık kaptanım

DUYURU 1

Bu hafta üye adı ve tarih yazılmış bir kağıt eşliğinde tartı fotoğrafı çekilerek kilo bildirmenin ilk etabı.
Bir kaç üyede eksiklik var. Fotoğraf paylaşmışlar ancak ilgili notların yazıldığı kağıt eklenmemiş.

Bu bütünleşik bir kural. Bütün üyelerin bu bütünlüğe uyarak bildirim yapmaları zorunlu.

Geçiş etabı olduğu için eksik fotoğraf paylaşanlara uyarı vermeyeceğim. Ancak önümüzdeki haftadan itibaren fotoğrafı eksik çekilmiş ya da fotoğraf konulmamış bildirimleri kaptanların kabul etmemesi gerekiyor.
Kabul edilmesi durumunda etap raporunda açıklayacağım üzere üyelerin bidirimlerinin "kilo bildirmedi" notu ile düzeltilmesi gerekecektir.

Kaptanlar lütfen takım içinde gerekli disiplini sağlasınlar.
Göstereceğiniz özen için şimdiden teşekkür ederim.

Yawrukush
El_Em
Zipzip-
Handandandan
moni
LAydLiNe
P Pinarbartu

DUYURU 2

Yarışma kurallarına uyumun denetlenmesi ile ilgili olarak iki kaptanı yardımcım olarak atadım.

696. etap itibari ile "denetçi kaptan" rütbesi ile bana yardımcı olan, pilimin tükenmeye baladığı şu günlerde el uzatan 5. Takım ve 6. Takım kaptanlarına teşekkür ediyorum.

Zipzip-
El_Em

Dolayısı ile her iki kaptanımın da uyarı ve önerilerini lütfen dikkate alınız.

Göstereceğiniz özen için şimdiden herkese teşekkürler.

Yawrukush
Handandandan
moni
LAydLiNe
P Pinarbartu

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

Kaptanim hemen duzenliyorum sonuc listemizi..
Uyemizin tartisi yoktu, hep saglik ocaginda tartiliyordu ama bu cuma itibariyle yeni tartisiyla paylasacak bildirimini..
Ellerinize saglik..

Kaptanlarım kk da dün yapılan güncellemeler ile alıntılarda düzenleme yapamaz oldum siz yapabiliyor musunuz ?
Performans listesini yaparkende sayfayı ilerletemedim copy paste yaptım mecbur ama cuma listeleri paylaşırken sıkıntı olur bize nedir yolu acaba

Kaptanim hemen duzenliyorum sonuc listemizi..
Uyemizin tartisi yoktu, hep saglik ocaginda tartiliyordu ama bu cuma itibariyle yeni tartisiyla paylasacak bildirimini..
Ellerinize saglik..
Bilgilendirme için teşekkür ederim sevgili kaptanım..

Sevgili seaBahAR ve diğer kaptanlarım 45.tur birinci hafta performans listeleri hazırdır bilgilerinize sunarım

Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Ellerine sağlık kaptanımcım..

Bende de şimdi mesaj panosunda emojiler, renklendirme vs. yok.
Her yeni güncellemede oluyor böyle geçici aksaklıklar. Eminim ki düzelecektir. Ben yine de bilgi aktarırım.

9. takım üyesi sevgili Namaria kilo verme hikayesini paylaşmış. Fotoğrafları mutlaka görün derim.

Kaptanlarım kk da dün yapılan güncellemeler ile alıntılarda düzenleme yapamaz oldum siz yapabiliyor musunuz ?
Performans listesini yaparkende sayfayı ilerletemedim copy paste yaptım mecbur ama cuma listeleri paylaşırken sıkıntı olur bize nedir yolu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…