Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Performans Uygulaması 44. turu hiç nota almadan tamamlayan 5. Takımın 688. ve 695. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

El_Em El_Em
@reyyanK
@EceZ
Kaptanım çok teşekkür ederiz ellerinize sağlık ❤️

DUYURU

696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:

Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:

16026676548751462025711758483601.jpg

Yawrukush Yawrukush
El_Em El_Em
Zipzip- Zipzip-
Handandandan Handandandan
moni moni
LAydLiNe LAydLiNe
P Pinarbartu

Not: Görsel için Zipzip- Zipzip- kaptanıma teşekkür ederim.

DUYURU

696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:

Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:

Eki Görüntüle 2704669

Yawrukush Yawrukush
El_Em El_Em
Zipzip- Zipzip-
Handandandan Handandandan
moni moni
LAydLiNe LAydLiNe
P Pinarbartu

Not: Görsel için Zipzip- Zipzip- kaptanıma teşekkür ederim.

Kaptanınız ceza aldığı için lütfen siz bilgilenin. Bu Cuma bu kural işlemeye başlayacak çünkü.

Pnrrr-12 Pnrrr-12
Pembe Lotus Pembe Lotus

Son düzenleme:
Hadi bakalım cuma zayıflama yarışması kış kreasyonu :halay: patikler coraplar :))

Parmağın gözükmesi zorunlu değil bu arada ben üstünde tartılmıyordum mesela tartı bir süre sabitliyor ya kiloyu o anda fotoğrafı çekiyordum bizim için önemli olan baskülde kilonun gözükmesi + üyenin nicki /tarihi olan not ✌️ yanlışım varsa seaBahAR seaBahAR kaptanım dönerse sevinirim 😘 parmak şartı var mı yok mu 🤭

Hadi bakalım cuma zayıflama yarışması kış kreasyonu :halay: patikler coraplar :))

Parmağın gözükmesi zorunlu değil bu arada ben üstünde tartılmıyordum mesela tartı bir süre sabitliyor ya kiloyu o anda fotoğrafı çekiyordum bizim için önemli olan baskülde kilonun gözükmesi + üyenin nicki /tarihi olan not ✌ yanlışım varsa seaBahAR seaBahAR kaptanım dönerse sevinirim 😘 parmak şartı var mı yok mu 🤭

Parmaktan ifşa olmayalım durduk yere :KK53:

Parmağın gözükmesi zorunlu değil bu arada ben üstünde tartılmıyordum mesela tartı bir süre sabitliyor ya kiloyu o anda fotoğrafı çekiyordum bizim için önemli olan baskülde kilonun gözükmesi + üyenin nicki /tarihi olan not ✌ yanlışım varsa seaBahAR seaBahAR kaptanım dönerse sevinirim 😘 parmak şartı var mı yok mu 🤭
Ben geçen yıl ağustos ayından beri öyle çekiyorum öncesi sonrası için albüm yaptım listede yarışırken de cuma günleri tarti resmiyle bildirim yapiyordum daha havalı oluyor :halay:

X