Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Elinize sağlık kaptanım sizede iyi hafta sonları

Ellerine saglik tatli kaptanim...

Herkese iyi hafta sonları.
Emeginize saglik kaptanim

Saglikli huzurlu haftasonlari

Elinize sağlık kaptanım iyi pazarlar

Eline saglik kaptanım ❤

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

-eddaak ile ilgili olarak;
üye adı eddaak .
Yanlış yazmışım listeye, hata bende.
Seni de uğraştırdım, az işin varmış gibi.

Ellerine sağlık Püsküütümmm

9. Takımdan Yasamakguzel123 9 haftada 9 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Ellerine saglik kaptanim.

Elinize sağlık kaptanım

Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 44.tur 5.haftaya ait performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım

Sevgilerle

Emeklerine saglik kaptanim.

9.takim adina teşekkür ederim kaptanım
Ellerine saglik cnm

Eline sağlık kaptanım.

Sevgili kaptanlar etap sonuncusu arkadasim@Pamukprncess calistigi icin cok fazla aktif olamiyo o yüzden bu haftaki menu paylasma sorumluluğunu yerine getiremicek sanirim yazdim ama cevap alamadım bu durumda ne yapmamiz gerekli ?
Merhaba kaptanım etap sonuncusu olduğu için sağlıklı yemek tarifi paylaşımını diyorsun sanırım değil mi ? seaBahAR kaptanımı etiketliyelim bilgisi olsun sorun olmayacaktır diye düşünüyorum aksi bir durum olursa döner sanıyorum.

Ellerine sağlık sevgili kaptanım..

Sevgili kaptanlar etap sonuncusu arkadasim@Pamukprncess calistigi icin cok fazla aktif olamiyo o yüzden bu haftaki menu paylasma sorumluluğunu yerine getiremicek sanirim yazdim ama cevap alamadım bu durumda ne yapmamiz gerekli ?
El_Em kaptanımın söylediği gibi mazeret iletildiğinde sorun yok. Zaman bulduğunda yazarsa yi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…