Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur 4.hafta performans listesi sonuçları hazırdır,bilgilerinize sunarım

Sevgilerle :KK36:

2.sari kart 🙄 sevgili kaptanlarim sormak istedigim seyler var ben bu haftadan itibaren mi başlıyorum liste hazirlamaya yoksa bana bildirildigi zaman mi ? Bide bu hafta zaten bizim siramizdi toplam 5 hafta mi liste hazirlamam gerekli yoksa yine 4 hafta yeterli olcak mi ? Ve aciklama yapmam da gerek sanirim ama bi aciklamam da yok 🤦 takimin açılması pandemi donemine denk gelince takimi acmam icin istekte bulunan herkes ilk firsatta izine ayrildi kalanlarinda hevesi kaçtı haliyle.. aktiflik saglayamiyoruz bilemiyorum onceki kaptanliklarimda bu kadar zorlanmadım yanlis zamanda actik takimi sanirim

2.sari kart 🙄 sevgili kaptanlarim sormak istedigim seyler var ben bu haftadan itibaren mi başlıyorum liste hazirlamaya yoksa bana bildirildigi zaman mi ? Bide bu hafta zaten bizim siramizdi toplam 5 hafta mi liste hazirlamam gerekli yoksa yine 4 hafta yeterli olcak mi ? Ve aciklama yapmam da gerek sanirim ama bi aciklamam da yok 🤦 takimin açılması pandemi donemine denk gelince takimi acmam icin istekte bulunan herkes ilk firsatta izine ayrildi kalanlarinda hevesi kaçtı haliyle.. aktiflik saglayamiyoruz bilemiyorum onceki kaptanliklarimda bu kadar zorlanmadım yanlis zamanda actik takimi sanirim
Kaptanım bende yeniyim biliyorsunuz ama bildiğim kadarıyla tur bitmeden ( 4 haftamız daha var ) dereceye girip sarı kartları sildirebilirsiniz ✌️ ilk 3 e girerseniz sonuç hazırlama cezası almıyorsunuz yanlışım varsa diğer kaptanlarım düzeltir 😘😘

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur 4.hafta performans listesi sonuçları hazırdır,bilgilerinize sunarım

Eline sağlık canım. :KK200:

Eline saglik kaptanım ❤

Performans sonuclari 8 hafta sonunda belli oluyor
onumuzde 4 hafta daha var ilk 3 e girerseniz sari kartlarıniz silinir ceza almadan turu atlatirsiniz

Kaptanım bende yeniyim biliyorsunuz ama bildiğim kadarıyla tur bitmeden ( 4 haftamız daha var ) dereceye girip sarı kartları sildirebilirsiniz ✌ ilk 3 e girerseniz sonuç hazırlama cezası almıyorsunuz yanlışım varsa diğer kaptanlarım düzeltir 😘😘
Performans sonuclari 8 hafta sonunda belli oluyor
onumuzde 4 hafta daha var ilk 3 e girerseniz sari kartlarıniz silinir ceza almadan turu atlatirsiniz
Sagolun kizlar hemen bunu takima bildirip kendimize ceki duzen vermeye calisicaz ❤️

K Kazen artık 4. takıma çalışır :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Ama yaz dönemi bizim de ihtiyacımız var. Mesaj atsa süper olur. :işsiz::işsiz:
Askolsun kaptanim, biz takim olarak kurucumuz K Kazen 'e destek olup zayiflatmaya calisiyoruz.:)
Aksine hepimiz cok tirsiyoruz ondan caktirmayin :KK70:, izin donusu arti geldim, hadesin cukuruna dustum diye atalim takimdan bu cukurdakileri dedi, siz dusunun artik. :KK70: :KK17:

Askolsun kaptanim, biz takim olarak kurucumuz K Kazen 'e destek olup zayiflatmaya calisiyoruz.:)
Aksine hepimiz cok tirsiyoruz ondan caktirmayin :KK70:, izin donusu arti geldim, hadesin cukuruna dustum diye atalim takimdan bu cukurdakileri dedi, siz dusunun artik. :KK70: :KK17:

Kıyamam size yaaaaaaaaa :KK70: :KK70: :KK70:

Ellerine sağlık sevgili kaptanım..
Sevgiler bizden.
:KK200:

seaBahAR seaBahAR kaptanim saliya kadar izin vermistiniz kendinize, dayanamayip hazirlamissiniz karneleri..
Cok yoruyorsunuz kendinizi, emeklerinize saglik..❤
Yok kaptanımcım.. Dört karne birden hazırlayınca aniden gelişen duygulanım sonrasında izin vermeye karar vermiştim zaten.
:KK53::KK36:

Sagolun kizlar hemen bunu takima bildirip kendimize ceki duzen vermeye calisicaz ❤
Performans uygulamasının anlamlarından biri de bu kaptanım.
Diğer konuya gelince koronadan bağımsız yaz döneminde her yıl aynı sıkıntılar yaşanır. Tatiller biter, mayolardan çıkan göbekler salınır ve diyete başlanır.
Ama bu sene bir de üstüne sıkıntı eklenince malum..

Seni özel olarak takip etmiyorum, bu nedenle hatam olursa bağışla ama izne ayrılan üyen de çok oluyor. Acaba yeterince vakit ayıramıyor musun takıma? Daha sık girmek lazım. Üyeler gelip boş takım görüyorlarda gidiyor da olabilirler.. naçizane.
Dediğim gibi hatalı düşündüysem bağışla, bilemiyorum ne kadar zaman ayırdığını buraya. :KK28:

samp447d6cd53121c3de.jpg

9. Takımdan UcanSupurge UcanSupurge 28 haftada 26,20 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2662284

9. Takımdan UcanSupurge UcanSupurge 28 haftada 26,20 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
Teşekkür ederim kaptanım bütün takımlara ve takımdaki arkadaşlarıma başarılar diliyorum 🙏🏻 Emeğiniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻

X