Eline sağlıkEki Görüntüle 2646949
14. Takımdan P Pinarbartu 14 haftada 6,10 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @YaKaMoZz-z 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (545. Etap) : 74,00 Bitiş Kilosu (676. Etap) : 57,00 Verilen Toplam Kilo : 17,00 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,97% Toplam Süre : 21 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp /...www.kadinlarkulubu.com
Herkesi beklerim buralar çok güzel
Kaptanlarim iyi aksamlar, bir uyem 671. etapta listeye girmisti , yarin tam 8 seferdir listede oluyor, bu durumda izne ayirabiliyoruz degil mi, yoksa 1 hafta daha beklememiz mi gerek?
24 nisan, 671. etapta girmisti kaptanim.Aslinda tam 7 haftasi bitiyor yarin, fakat 8 keredirde listede olmus olacak.Bir hafta daha beklemen gerekecek canım bildiğim kadarıyla. Çünkü iki ayı yarın dolduruyor. Hangi tarihte girmişti listeye?
Kaptanlarım bende danışayım çünkü sizin hesabınıza göre ben yanlış biliyorum24 nisan, 671. etapta girmisti kaptanim.Aslinda tam 7 haftasi bitiyor yarin fakat 8 keredirde listede olmus olacak.
Sanirim 1 hafta daha beklemeliyiz, banada oylesi mantikli geliyor ama sizlerede danisayim istemistim.
24 nisan, 671. etapta girmisti kaptanim.Aslinda tam 7 haftasi bitiyor yarin fakat 8 keredirde listede olmus olacak.
Sanirim 1 hafta daha beklemeliyiz, banada oylesi mantikli geliyor ama sizlerede danisayim istemistim.
Kaptanlarım bende danışayım çünkü sizin hesabınıza göre ben yanlış biliyorum17 Nisan haftası 670.etapta listeye giren üyemi 19 Haziran listesinde izne çıkarabilecektim 2 ayı ozman dolmuyor mu ? Bu hesapla Yawrukush kaptanım üyesinin iznide 26 Haziran cuma listesine denk geliyor
Tamamdır kaptanım çok sağolEvet canım seninki doğru. İki ayı tamamlamış oluyor. Hesabında sorun yok.Yawrukush kaptanımın üyesinin beklemesi lazım. İki ayı doldurmamış henüz.
İyi geceler kaptanım