- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Tesekkurler Kaptanım677. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2645538
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2645539
13. Takım yarışmacısı berceste_ 677. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
13. Takım yarışmacısı chentiq 677. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
677. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2645541
677. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 6. TAKIM (5 ► 1)
- 10. TAKIM (4 ► 3)
- 13. TAKIM (7► 2)
ETAP NOTLARI:
5. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 5.Takım için yapılmıştır.
Sizin bildiriminize göre takım ortalamanız 0,594% ancak benim hesaplarıma göre 0,605%
Benim de hata yapma olasılığıma karşı tekrar kontrol edip, lütfen gerekeni yapınız.
9. TAKIM
mefkurem ile ilgili olarak;
Üyemiz 663. etapta 90 kilo ile izne ayrılmıştır. Yazım hatası yapmışsınız. Bendeki listede düzelttim, bilginize.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
- 14. Takım yarışmacısı Pinarbartu üçüncü kez mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Eline saglik kaptanim ❤SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 42.tur 7.hafta performans listelerini bilgilerinize sunarım
Herkese iyi haftalar dilerim
Sevgilerle
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 42.tur 7.hafta performans listelerini bilgilerinize sunarım
Sevgilerle
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Hiç kusura bakmam sevgili kaptanım, hepimizin gözünden kaçıyor zaman zaman..Kaptanım elinize sağlık tespitiniz doğru kurupapatya isimli üyemizin yüzdesi yanlış olmuş sonuç listelerinde düzeltmeyi yapıyorum hemen kusura bakmayın
Teşekkürler ♥
Ellerine sağlık.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 42.tur 7.hafta performans listelerini bilgilerinize sunarım
Sevgilerle
El_Em kaptanım takım ortalamanız değişince sıralamalar da değişiyor. Onu da düzeltmen gerekiyor.
Sağolun kaptanım öpüyorumHiç kusura bakmam sevgili kaptanım, hepimizin gözünden kaçıyor zaman zaman..
Eline sağlık.
Ellerine sağlık.
Emegine saglik cnmSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 42.tur 7.hafta performans listelerini bilgilerinize sunarım
Sevgilerle
Günaydın kızlar. Ben nerdeee ben nerdeeee ben nerdeeee yanlış yaptımmm yazılarımızı nereye yazıyoruz?
Eline sağlık canım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 42.tur 7.hafta performans listelerini bilgilerinize sunarım
Sevgilerle