Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Sevgili kaptan arkadaşlarım sonuç listeleri hazır :KK52:
İnsallah, umarım hatam yoktur🤲
Herkese iyi hafta sonları :21:

Eline sağlık kaptanım teşekkür ederiz ☺️

Eline saglik kaptanim ❤

Eline sağlık kaptanım. :KK200:

Ellerine sağlık canım :KK200:

Kizlar düzeltme yapabiliyo muyuz sonuçlar hazırlanmadı sanirim sadece bi uyeyi izine ayircm sonuç etkilenmicek

Sonuçları ve buna bağlı olarak sıralamayı etkilemeyecek olan değişiklikleri yapabiliyoruz.. yeri gelmişken yazayım.
Diğer değişiklikler için son süremiz 20:00 de bitiyor.
Karar defterinde de yazıyor kaptanım.

Ellerine sağlık kaptanımcım.. Sana da iyi hafta sonları. :KK36:

Sevgili kaptanlarim hepinize iyi aksamlar, umarim guzel bir hafta sonu gecirmissinizdir. :KK200:
Sizlere danismak istedigim 2 konu var, zamaninizi aldigim icin simdiden affiniza siginiyor ve cevaplariniz icin tesekkur ediyorum.

***1 uyem listeye gireli henuz 8 haftasi dolmadi fakat kendisinin kucuk bebegi var ve emziriyor, son 1-2 haftadir sutunde cok ciddi azalmalar oldu diyetten oturu ve dun bebegine mama almak zorunda kalmis sutu yetmedigi icin.Bu uyemiz diyete ara vermek istiyor ancak izin hakki olmadigi icin, cuma gunu kendi istegiyle yarismadan ayrildi notuyla mi ayirmaliyim kendisini , yoksa saglik sorunu sebebiyle ayirabilir miyiz?

***2. danismak istedigim konu ise kaptanlarim; diger bir uyemde bugun sehir disina gidiyor ve sonrasinda baska bir sehire daha gececek.Gittigi yerlere tartisini goturme imkani yokmus ve 2 farkli sehirde, 2 farkli tartiyla tartilmak durumunda kalacak..Bu durumda kilo bildirimini nasil yapmaliyim? Ayni gun 2 tartiyla da tartilip, farki bulma imkanimiz olmayacak..

Sevgili kaptanlarim hepinize iyi aksamlar, umarim guzel bir hafta sonu gecirmissinizdir. :KK200:
Sizlere danismak istedigim 2 konu var, zamaninizi aldigim icin simdiden affiniza siginiyor ve cevaplariniz icin tesekkur ediyorum.

***1 uyem listeye gireli henuz 8 haftasi dolmadi fakat kendisinin kucuk bebegi var ve emziriyor, son 1-2 haftadir sutunde cok ciddi azalmalar oldu diyetten oturu ve dun bebegine mama almak zorunda kalmis sutu yetmedigi icin.Bu uyemiz diyete ara vermek istiyor ancak izin hakki olmadigi icin, cuma gunu kendi istegiyle yarismadan ayrildi notuyla mi ayirmaliyim kendisini , yoksa saglik sorunu sebebiyle ayirabilir miyiz?

***2. danismak istedigim konu ise kaptanlarim; diger bir uyemde bugun sehir disina gidiyor ve sonrasinda baska bir sehire daha gececek.Gittigi yerlere tartisini goturme imkani yokmus ve 2 farkli sehirde, 2 farkli tartiyla tartilmak durumunda kalacak..Bu durumda kilo bildirimini nasil yapmaliyim? Ayni gun 2 tartiyla da tartilip, farki bulma imkanimiz olmayacak..

İyi akşamlar kaptanım 🤗🤗

Aranızda ki en çaylak kaptan benim 🤭 bu yüzden doğru değerlendiremeyebilirim ama yorumumu ileteyim dedim :)

1. Üye için; diyet konusunda süt kesilmesi malumdur çoğu kişide olur üyede bunu bilip girmiş olmalı. Menülerini fazlacada kısıtladı ise sütünde sorun yaşamıştır muhtemelen 🤷 sadece karbonhidratı kesip üstünede spor yaparsa zayıflayabileceği kanaatindeyim. Bu yüzden ben olsam yarışmadan ayrıldı seçeneğini uygulardım kaptanım

2.üye içinde aynı durum gelecek hafta benimde bir üyemde olacak o yüzden bende kaptanlarımın buradaki yorumunu merak ediyorum :)
Kendi üyem için çıkan tartıya razı gelecektim 🙄 mevcut kilosundan aşırı bir fark çıkarsa yani tatmin olmazsa başka bir eczaneye vs yönlendirmek mantıklı geliyor

Öpüyorum kaptanım 😘😘

Selamlar kaptanım. :KK200:

Fikirlerimi belirteyim:
1. Üyenin bebeğinin besini, dolayısıyla sağlığı söz konusu. Sağlık izni geçerlidir.
2. Sıkıntılı bir durum üyen ve tartı sonucu için. İzin hakkı var ise izne ayırabilirsin. Pandemi döneminde çok ta doğru bulmuyorum tartılmak için tartıı arayışına geçmesini ki tartı farkı da olacak.

İyi akşamlar kaptanım 🤗🤗

Aranızda ki en çaylak kaptan benim 🤭 bu yüzden doğru değerlendiremeyebilirim ama yorumumu ileteyim dedim :)

1. Üye için; diyet konusunda süt kesilmesi malumdur çoğu kişide olur üyede bunu bilip girmiş olmalı. Menülerini fazlacada kısıtladı ise sütünde sorun yaşamıştır muhtemelen 🤷 sadece karbonhidratı kesip üstünede spor yaparsa zayıflayabileceği kanaatindeyim. Bu yüzden ben olsam yarışmadan ayrıldı seçeneğini uygulardım kaptanım

2.üye içinde aynı durum gelecek hafta benimde bir üyemde olacak o yüzden bende kaptanlarımın buradaki yorumunu merak ediyorum :)
Kendi üyem için çıkan tartıya razı gelecektim 🙄 mevcut kilosundan aşırı bir fark çıkarsa yani tatmin olmazsa başka bir eczaneye vs yönlendirmek mantıklı geliyor

Öpüyorum kaptanım 😘😘
Kaptanim cok tesekkur ederim yorumuna , uzun uzun yazmissin.. :KK200:

Selamlar kaptanım. :KK200:

Fikirlerimi belirteyim:
1. Üyenin bebeğinin besini, dolayısıyla sağlığı söz konusu. Sağlık izni geçerlidir.
2. Sıkıntılı bir durum üyen ve tartı sonucu için. İzin hakkı var ise izne ayırabilirsin. Pandemi döneminde çok ta doğru bulmuyorum tartılmak için tartıı arayışına geçmesini ki tartı farkı da olacak.
Moni kaptanim 1. uyem icin bende saglik izni kullanmak isterim, cunku kilo verme surecinde boyle bir durum basina geldi ve bebeginin sagligini, dolayisiyla kendi sagliginida etkiliyor.
Ve saglik izni ile ayrilirsa belki bir kac ay icinde donebilir takima, 6 ay beklemek durumunda kalmaz..
Cok tesekkur ederim yorumunuza..Diger kaptanlarimin da fikirlerini bekliyorum..

2. uyem ise yarismaya 2 hafta once girdi, izin hakki var ama yarismak istiyor, ben bu uyeminde en kotu ihtimalle gittigi yerdeki tartilar ile yaptigi bildirimleri kabul edecektim, fakat sizler benden daha tecrubeli oldugunuz icin, bilmedigim, uygulayabilecegim farkli bir oneriniz olur mu diye merak ettim..
Tekrar cok tesekkurler..:KK200:

İlk üye için sağlık iznini düşünürdüm ben olsam.
İkinci üyenin durumu karışık. Seyahat süresi ne kadar sürecek belirtmemişsin ama ben olsam izne ayırırdım. Tartının ortalamasını alarak falan da olmaz o işler. Bir de iki şehir birden.

Dur bakalım belki sağlıklı bir önerisi olan çıkacaktır.

676. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:
samp8827a2833b3fbf98.jpg

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
samp1cb312dc2a0e2f67.jpg

10. Takım yarışmacısı
ortabahar 676. Etap birincisi oldu! :KK9: :nazar:
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
13. Takım yarışmacısı
berceste_ 676. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR :KK9: :nazar:
676. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR :KK9: :nazar:

samp2146163dda694c17.jpg

676. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 4. TAKIM (3 ► 2)
  • 5. TAKIM (6 ► 1)
  • 10. TAKIM (7 ► 4)
  • 14. TAKIM (5 ► 3)

ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 4.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.

9. TAKIM
Ucmelekannesi ile ilgili olarak;
Üyemiz 672. etapta sizin düştüğünüz nota istinaden bildirimsiz izne ayrıldığından kilo farkının 4 yerine 5 e bölünmesi gerekmektedir. Lütfen gereğini yapınız.

14. TAKIM
fit blone ile ilgili olarak;
Üyemiz 667. etapta yarışmaya geri döndüğünde nickini fit blonde olarak yazdınız.
Zamanla bu isim evrildi ve bir süredir fit blonde.
Doğru olan hangisi?

ETAP MEZUNLARI

• 10. Takım yarışmacısı YaKaMoZz-z mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

676. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2642899

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2642900

10. Takım yarışmacısı
ortabahar 676. Etap birincisi oldu! :KK9: :nazar:
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
13. Takım yarışmacısı
berceste_ 676. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR :KK9: :nazar:
676. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2642906

676. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 4. TAKIM (3 ► 2)
  • 5. TAKIM (6 ► 1)
  • 10. TAKIM (7 ► 4)
  • 14. TAKIM (5 ► 3)

ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 4.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.

9. TAKIM
Ucmelekannesi ile ilgili olarak;
Üyemiz 672. etapta sizin düştüğünüz nota istinaden bildirimsiz izne ayrıldığından kilo farkının 4 yerine 5 e bölünmesi gerekmektedir. Lütfen gereğini yapınız.

14. TAKIM
fit blone ile ilgili olarak;
Üyemiz 667. etapta yarışmaya geri döndüğünde nickini fit blonde olarak yazdınız.
Zamanla bu isim evrildi ve bir süredir fit blonde.
Doğru olan hangisi?

ETAP MEZUNLARI

• 10. Takım yarışmacısı YaKaMoZz-z mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı
Eline emeğine sağlık püsküütüm. :KK200:

İlk üye için sağlık iznini düşünürdüm ben olsam.
İkinci üyenin durumu karışık. Seyahat süresi ne kadar sürecek belirtmemişsin ama ben olsam izne ayırırdım. Tartının ortalamasını alarak falan da olmaz o işler. Bir de iki şehir birden.

Dur bakalım belki sağlıklı bir önerisi olan çıkacaktır.
Sagol kaptanim yorumlarin icin.. :KK200:

Sevgili arkadaşlar,

Dün yazar, filozof ve şair Oruç Aruoba vefat etti maalesef. Türk yazınında benim için en değerli kişi.
Neyse işte.. günü zor geçirdim.

Başınızı ağrıtmayayım, etap raporunu bugün halledeceğim.
Bende cok uzgunum, dun butun gun onun siirlerini okuyarak gecti..
Nur icinde yatsin...

X