- 20 Eylül 2012
- 21.767
- 87.834
Ellerine saglik kaptanim.Sevgili kaptanlarim ve seaBahAR kaptanım 42.tur 5. Hafta performans listesi sonucları hazırdır bilgilerinize sunarım
Sevgiler
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine saglik kaptanim.Sevgili kaptanlarim ve seaBahAR kaptanım 42.tur 5. Hafta performans listesi sonucları hazırdır bilgilerinize sunarım
Sevgiler
Rica ederim kaptanimEllerine saglik kaptanim.
Sevgili kaptanlarim ve seaBahAR kaptanım 42.tur 5. Hafta performans listesi sonucları hazırdır bilgilerinize sunarım
Sevgiler
Teşekkür ederim kaptanımEllerine sağlık sevgili kaptanım..
Sevgili kaptanlarim ve seaBahAR kaptanım 42.tur 5. Hafta performans listesi sonucları hazırdır bilgilerinize sunarım
Sevgiler
Rica ederim kaptanim sağolEllerinize sağlık kaptanım
Kaptanim sonuclari bu hafta siz hazirliyorsunuz.Kizlar düzeltme yapabiliyo muyuz sonuçlar hazırlanmadı sanirim sadece bi uyeyi izine ayircm sonuç etkilenmicek
5.takım içinde sıkıntı yok kaptanimKizlar düzeltme yapabiliyo muyuz sonuçlar hazırlanmadı sanirim sadece bi uyeyi izine ayircm sonuç etkilenmicek
Aaaa ay utandım şu an bende bekliyorum sonuçlarıKaptanim sonuclari bu hafta siz hazirliyorsunuz.
Normalde 20.00dan sonra duzeltme yapamiyoruz diye biliyorum.
Fakat sonuc listelerinde duzeltme yapmak isterseniz, benim icin, 4.takim adina, hic sorun yok.