Eki Görüntüle 2633572
5. TakımdanMehfam 14 haftada 6 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @dira90 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (628. Etap) : 66,80 Bitiş Kilosu (670. Etap) : 56,70 Verilen Toplam Kilo : 10,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,12% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / %...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık canım.
Ellerine saglik canim.
Günaydın kaptanım elinize sağlık ben bu gorevinizi bilmiyordum takip ederdim yoksasevgili kaptanlarım 7 marttan beri kazen e mezunlar için yazmayı unutmuşum
dün yazdım ve sağolsun K Kazen hemen vermiş madalyalarını
655. etaptaSismaniye
670. etaptadira90
673. etaptaMehfam ve Gulumse24
sonuç listelerini tarayarak yukardaki mezun arkadaşlar madalyalarını aldılar mezun olup ta madalyasını almayn varsa lütfen bana mesaj atabilirmisiniz?
dip not: yaşanan bu gecikme tamamen benim kendi problemlerimden kaynaklanan bir hata olduğu için arkadaşlardan özür dilerim
660.hafta mezun olan uyelerimizde aktif rozet görünmüyorsevgili kaptanlarım 7 marttan beri kazen e mezunlar için yazmayı unutmuşum
dün yazdım ve sağolsun K Kazen hemen vermiş madalyalarını
655. etaptaSismaniye
670. etaptadira90
673. etaptaMehfam ve Gulumse24
sonuç listelerini tarayarak yukardaki mezun arkadaşlar madalyalarını aldılar mezun olup ta madalyasını almayn varsa lütfen bana mesaj atabilirmisiniz?
dip not: yaşanan bu gecikme tamamen benim kendi problemlerimden kaynaklanan bir hata olduğu için arkadaşlardan özür dilerim
onu yazmıştım ama tekrar yazayımGünaydın kaptanım elinize sağlık ben bu gorevinizi bilmiyordum takip ederdim yoksa
Mezunlarda birdesonngulen varmis
pro üyelik yerine rozet veriliyor canımMezunlardan konu açılmışken artık pro uyelik verilmiyor sanirim değil mi
Tamam kaptanım sadece kontrol amacli profillerine baktim goremedimcanım 664. etaptan sonra yazmayı unutmuşum şimdi baktım da onların isimlerini yazmışım tekrar bir daha sorayım
öemli değil tatlım bu benim şahsi görevimGünaydın kaptanım elinize sağlık ben bu gorevinizi bilmiyordum takip ederdim yoksa
Mezunlarda birdesonngulen varmis
canım bu rozetleri de aktif hale getirmeleri gerekiyor profilden değilse aktif olmuyorTamam kaptanım sadece kontrol amacli profillerine baktim goremedim
Tamamdır kaptanım çok sevindim iyi olmanızaöemli değil tatlım bu benim şahsi görevimarada unutsam da ama artık unutmam yavaş yavaş toparlanıyorum
Tamam kaptanim teşekkür ederizcanım bu rozetleri de aktif hale getirmeleri gerekiyor profilden değilse aktif olmuyor
Eline sağlık kaptanım ❤Eki Görüntüle 2634504
6. TakımdanGulumse24 31 haftada 24,3 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
:nazar: @dira90 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (628. Etap) : 66,80 Bitiş Kilosu (670. Etap) : 56,70 Verilen Toplam Kilo : 10,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,12% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / %...www.kadinlarkulubu.com
Çok tşk ederimEki Görüntüle 2634504
6. TakımdanGulumse24 31 haftada 24,3 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Sevgili kaptanım, zaten bir sorun yok ki. Bu durumda onaya da gerek yok.Gunaydin sevgili kaptanlarim veseaBahAR kaptanim, 653. etapta ___***AppLe***___ ismiyle 4. takim listesine giren , bir sonraki hafta ismini applesma olarak degistiren uyemiz, takimimiza geldiginde ilk hedefinin 72, sonraki hedefinin 65 oldugunu soylemisti..
Bende listeye girisini hedef 72 olarak yapmistim, uyemiz 72ye gelince revize etmeyi unutmusum ve 2. hedefi 65 oldugu icin uyemiz yarismaya devam etmis.(Bu tamamen benim dikkatsizligim.)
Fakat kendisinin tartisi olmadigindan her cuma gunu komsusundan tarti alip tartiliyordu, tarti aldigi komsusunda da malesef koronavirus bulunmus ve uyemiz artik komsusundan tarti almak istemiyor.Dun tarti almaya calisti fakat bulamadi.
Aslinda hedef kilosunu 72 gorunuyor ,gecen haftaki bildirimi de 66.5 eger hepinizin onayi olursa uyemizi mezun edebilir miyiz?
Simdiden cevaplariniza tesekkur ederim.