Eline sağlık canım.seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarim 42.tur 1.hafta performans sonuclarini bilgilerinize sunarım,umarım hatam yoktur
Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkürler kaptanimEline sağlık canım.
Rica ederim kaptanim
671. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2625202
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2625203
13. Takım yarışmacısı Aysegul 6666 671. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı Gonulbagi 671. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
671. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2625204
671. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (4 ► 2)
- 10. TAKIM (7 ► 5)
- 13. TAKIM (5 ► 1)
ETAP NOTLARI:
14. TAKIM
1) zuzuzuzu1234 ile ilgili olarak;
Sizin de belirttiğiniz gibi üyemiz 601. etapta hamilelik nedeni ile yarışmadan ayrıldı.
Oysa siz izinden dönen üye gibi kilo farkını bölmüşsünüz, hatalı.
Yarışmadan ayrılan üyenin dönüş işlemi için karar defterine bakınız ve sonuç listelerinde gerekli düzeltmeyi yapınız.
Ayrıca üyenin güncel hedef kilosunu da belirtmeyi lütfen unutmayınız.
2) Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 14.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
Rapor Kaynağı
Sonuçlar etkilenmediği için üyeyi listeden sildim düzenlemeyi yaptım ben eski hedefi vs aynı şekilde devam eder diye düşünmüştüm671. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2625202
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2625203
13. Takım yarışmacısı Aysegul 6666 671. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı Gonulbagi 671. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
671. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2625204
671. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (4 ► 2)
- 10. TAKIM (7 ► 5)
- 13. TAKIM (5 ► 1)
ETAP NOTLARI:
14. TAKIM
1) zuzuzuzu1234 ile ilgili olarak;
Sizin de belirttiğiniz gibi üyemiz 601. etapta hamilelik nedeni ile yarışmadan ayrıldı.
Oysa siz izinden dönen üye gibi kilo farkını bölmüşsünüz, hatalı.
Yarışmadan ayrılan üyenin dönüş işlemi için karar defterine bakınız ve sonuç listelerinde gerekli düzeltmeyi yapınız.
Ayrıca üyenin güncel hedef kilosunu da belirtmeyi lütfen unutmayınız.
2) Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 14.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
Rapor Kaynağı
Ellerine sağlık tatlı emnis kaptanım.seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarim 42.tur 1.hafta performans sonuclarini bilgilerinize sunarım,umarım hatam yoktur
Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine sağlık sevgili kaptanım.Sonuçlar etkilenmediği için üyeyi listeden sildim düzenlemeyi yaptım ben eski hedefi vs aynı şekilde devam eder diye düşünmüştümdeneme süresi dolunca tekrar listeye eklicem başlangıç kilosunu da yazmak için inşallah doğru bı işlem yapmisimdir
Ellerine sağlık tatlı emnis kaptanım.
Aslında karar defterine bakıyorum normalde ama eski üye olduğu için bu şekilde olur diye düşünmüştüm :) çok teşekkürlerEllerine sağlık tatlı emnis kaptanım.
Ellerine sağlık sevgili kaptanım.
Hedef konusu şöyle: uzun bir aradan sonra dönen üyelere hedeflerinin güncel olup olmadığını sormalıyız. Farklı kilolar ile dönüyorlar çünkü. Ne olur ne olmaz işimizi sağlama alalım diye böyle yapıyoruz.
Doğru yapmışsın. Karar defterinde de yazıyor zaten böyle yapılması gereği. Bu üye için kayıt işlemini, yeni üyeye yapılan işlem gibi uygulayacaksın.
Emin olamadığın her şey için karar defterine bak lütfen. En azından intibak edene kadar böyle. Bu bizim için de yararlı. Deftere bakıp da bulamadığın ya da bulduğun halde muğlak gelen her şey, bizlere de ilgili maddeyi düzenleme şansını verecektir.
ceza neden alacaksın anlamadım.. hata yapılınca ceza alınan bir sistem koymadık hiçbir zaman.Ceza almadigim içinde ayrıca mutluyum
Yaa ben sıralamayı etkilersem ceza alırım diye düşünmüştümceza neden alacaksın anlamadım.. hata yapılınca ceza alınan bir sistem koymadık hiçbir zaman.
hepimiz hata yapıyoruz, yapacağız da.
çaktırma ama burası sadece kilo vermek isteyenlere destek olunmaya çalışılan bir yer.
ceza, etap raporunda cevap verilmesi gereken şeylere duyarsız kalanlara sadece.. ki o da şükür çok nadir yaşıyoruz böyle can sıkıcı durumları.
Emeklerine saglik kaptanim..Performans Uygulaması 41. Turu nota almadan tamamlayan 9. Takımın analiz raporu ödülü ilişiktedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Eline emegine saglik kaptanim, cok tesekkur ederizPerformans Uygulaması 41. Turu nota almadan tamamlayan 9. Takımın analiz raporu ödülü ilişiktedir:
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
eline canına emeğine sağlık seabaharımPerformans Uygulaması 41. Turu nota almadan tamamlayan 9. Takımın analiz raporu ödülü ilişiktedir:
Elinize saglık tesekkurlerPerformans Uygulaması 41. Turu nota almadan tamamlayan 9. Takımın analiz raporu ödülü ilişiktedir: