Gözün aydın püsküütüm, çok keyifli zamanlarınız olsun.Sevgili arkadaşlar, canım kardeşim geliyor yarın Ankaraya.
Perşembe günü diskalifiye özel mesajı var mı diye bakarım, onun dışında buraya ayıracak zamanım olmaz.
Bu nedenle bugün karneleri bitirip çıkıyorum.
Cumartesi görüşürüz.
Sağ ol monişim güzel kalplim.Gözün aydın püsküütüm, çok keyifli zamanlarınız olsun.
Teşekkür ederim ilgin ve cevabın içinArkadaşın babasina gecmis olsun cnm
Karar defterini tekrar okudum
Benim anladigim izin süresi 2 hafta
Bu durum icin özel bi madde yok
Çok teşekkür ederizAnkacım siz belirttiğiniz sürece ben kendi listeme üyenin sağlık iznine çıktığını yazıyorum.
Bu tip planlanamayan koşullar kendi istisnasını da otomatik olarak yaratıyor.
Nasıl yeni üye ise bu durum, 2 ay süre geçmeden izne çıkamıyor olma kuralına istisna getiriyor ise, nasıl kilo alınca sağlık durumu istisna getiriyor ise bu durum da izinden dönüş kuralına istisna getirir.
Sonuç olarak; geri dönmesi için 2 hafta beklemesi gerekmez. Ben şimdi karar defterine de eklerim bu ufak notu.
Geçmiş olsun dileklerimi de ilet lütfen.
Gözün aydın, ne güzel heyecanlarSevgili arkadaşlar, canım kardeşim geliyor yarın Ankaraya.
Perşembe günü diskalifiye özel mesajı var mı diye bakarım, onun dışında buraya ayıracak zamanım olmaz.
Cumartesi görüşürüz.
gozun aydin canim ben geçen hafta yurtdışında idim donunce de sehir disindan misafirlerim oldugu icin performansi hazirlayamadim en kisa surede hazirlayip eklerimSevgili arkadaşlar, canım kardeşim geliyor yarın Ankaraya.
Cumartesi görüşürüz.
Kaptanim gozun aydin, cok keyifli vakit gecirmeler.Sevgili arkadaşlar, canım kardeşim geliyor yarın Ankaraya.
Cumartesi görüşürüz.
Arkadaşın babasina gecmis olsun cnm
Karar defterini tekrar okudum
Benim anladigim izin süresi 2 hafta
Bu durum icin özel bi madde yok
Ankacım siz belirttiğiniz sürece ben kendi listeme üyenin sağlık iznine çıktığını yazıyorum.
Bu tip planlanamayan koşullar kendi istisnasını da otomatik olarak yaratıyor.
Nasıl yeni üye ise bu durum, 2 ay süre geçmeden izne çıkamıyor olma kuralına istisna getiriyor ise, nasıl kilo alınca sağlık durumu istisna getiriyor ise bu durum da izinden dönüş kuralına istisna getirir.
Sonuç olarak; geri dönmesi için 2 hafta beklemesi gerekmez. Ben şimdi karar defterine de eklerim bu ufak notu.
Geçmiş olsun dileklerimi de ilet lütfen.
Kusura bakılacak bir şey yok zaten.
Dediğim gibi ufak bir fark.
Hatayı siz yapıyor iseniz bir sonrakinde dikkatinizi sağlamak için yazıyorum sadece. Ben kendi listeme doğru sonucu editliyorum o halde.
Hepinize çok çok teşekkür ederim
Eline sağlık canım.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR öncelikle gecikme için özür dilerim etap başlarında olduğumuz için çok acele etmemiştim. her iki etabında 40. etap 3. ve 4. hafta performans sonuçlarıı aşağıdaki linklerdedir.
Performans Uygulaması
39. TUR / ALTINCI HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM 650. Etap => %0,275 => 1. NOTA 5. TAKIM 649. Etap => %0,028 => 1. NOTA 651. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM 649. Etap => %0,225 => 1. NOTA 650. Etap => %0,261 => 2. NOTA => SARI KART 651. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Performans Uygulaması
39. TUR / ALTINCI HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM 650. Etap => %0,275 => 1. NOTA 5. TAKIM 649. Etap => %0,028 => 1. NOTA 651. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM 649. Etap => %0,225 => 1. NOTA 650. Etap => %0,261 => 2. NOTA => SARI KART 651. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık toplightım.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR öncelikle gecikme için özür dilerim etap başlarında olduğumuz için çok acele etmemiştim. her iki etabında 40. etap 3. ve 4. hafta performans sonuçlarıı aşağıdaki linklerdedir.
Performans Uygulaması
Performans Uygulaması