Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 40. tur 2. hafta performans sonuçları ektedir.
Performans Uygulaması
39. TUR / ALTINCI HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM 650. Etap => %0,275 => 1. NOTA 5. TAKIM 649. Etap => %0,028 => 1. NOTA 651. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM 649. Etap => %0,225 => 1. NOTA 650. Etap => %0,261 => 2. NOTA => SARI KART 651. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık kaptanımEki Görüntüle 2575934
6. Takımdanhappy_mom_ 14 haftada 6,50 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
Ellerinize saglik. İlk hedefime ulastim tekrar mezuniyet nasip olurmu bilmem o yüzden ben tesekkurlerimi edeyim. Sayesinde motive oldugum 5,takim arkadaslarim,kaptanlarim @toplight @morordek ,yeni ve eski kaptan yardimcilarim @emnis @parkbyull (acil şifalar tatlim) @ayvacicegi ,bu platformu...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık ŞahnurumSevgili kaptanlarım veseaBahAR 40. tur 2. hafta performans sonuçları ektedir.
Performans Uygulaması
39. TUR / ALTINCI HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM 650. Etap => %0,275 => 1. NOTA 5. TAKIM 649. Etap => %0,028 => 1. NOTA 651. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM 649. Etap => %0,225 => 1. NOTA 650. Etap => %0,261 => 2. NOTA => SARI KART 651. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Laydcim çok geçmiş olsun tatlım..
Ellerine sağlık Ankacım.
Ohhh ne güzelKeyifli vakitler olsun her daim.
Ellerine saglik kaptanim.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 40. tur 2. hafta performans sonuçları ektedir.
Performans Uygulaması
Emeklerine saglik kaptanim.Eki Görüntüle 2575934
6. Takımdanhappy_mom_ 14 haftada 6,50 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Ellerinize saglik. İlk hedefime ulastim tekrar mezuniyet nasip olurmu bilmem o yüzden ben tesekkurlerimi edeyim. Sayesinde motive oldugum 5,takim arkadaslarim,kaptanlarim @toplight @morordek ,yeni ve eski kaptan yardimcilarim @emnis @parkbyull (acil şifalar tatlim) @ayvacicegi ,bu platformu...www.kadinlarkulubu.com
Eline saglik kaptanim❤Eki Görüntüle 2576346
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 656. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye dört üyesini yerleştiren 6. Takıma tebrikler!
Liste birincisiherderdedeva (3. Takım) kocaman tebrikler!
Eki Görüntüle 2576344
10. Takımdan L LaleZar86 17 haftada 10 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Eline emeklerine sağlık canımcımEki Görüntüle 2576346
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 656. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Emeklerinize ve ellerinize sağlık çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2576346
Emeklerine saglik kaptanim.Eki Görüntüle 2576346
Teşekkür ederim, elinize sağlık :)Eki Görüntüle 2576344
10. Takımdan L LaleZar86 17 haftada 10 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Tamam artik soylemem bendebıktım senden
tam diyorum işler bitti, her yer pırıl pırıl
geliyo kovaya bi'tekme atıyo
düzelttim listeyi.
bıktım senden bıktım
Daha gelmemis buraya topikAnka cım hani beni etiketledin ya geçen gün.. 60-69 topiği başka yere taşınmış diye.
Ben yönetime ilettim, henüz ilgilenen olmadı. Ya da oldu ben görmedim. Ben görmesem sen görürdün ama ya daZipzip- görürdü, her şeyi o görüyor zaten.
hmm.. nereye bağlayacaktım ki ben bunları.
hah.. diyeceğim şu ki; ben sadece bu bölümün editörüyüm, burada açılmış olan bir konuyu başka yere taşıyabiliyorum ama başka yerden buraya konu alamıyorum.. dolayısı ile buraya ait olduğunu düşündüğünüz konu olursa bir daha, bana değil o bölümün editörüne mesaj yazmalısınız.. çünkülüm ben çözememekteyimdir.
Tamam dikkat ederizAnka cım hani beni etiketledin ya geçen gün.. 60-69 topiği başka yere taşınmış diye.
Ben yönetime ilettim, henüz ilgilenen olmadı. Ya da oldu ben görmedim. Ben görmesem sen görürdün ama ya daZipzip- görürdü, her şeyi o görüyor zaten.
hmm.. nereye bağlayacaktım ki ben bunları.
hah.. diyeceğim şu ki; ben sadece bu bölümün editörüyüm, burada açılmış olan bir konuyu başka yere taşıyabiliyorum ama başka yerden buraya konu alamıyorum.. dolayısı ile buraya ait olduğunu düşündüğünüz konu olursa bir daha, bana değil o bölümün editörüne mesaj yazmalısınız.. çünkülüm ben çözememekteyimdir.