- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Allahım ben çıldırmış olmalıyım..
Çoooook ama çooook özür diliyorum canım yaaa..
Neyi, neden yaptığımı bilmediğim için açıklamam yok..
Şu anda kullandığım pc de arşiv bilgileri kayıtlı değil.. Günün ilerleyen saatlerinde diğer pc ye geçtiğimde ilk işim bu problemi çözmek..:26:
Şimdiik, esen kalın..
Yok ne özürü... Olur böyle şeyler.Unutman cok normal.. Yazılmadıgını görünce söyleyeyim dedimÖptüm püsküütüm benim
Ben senin kibarcıklığını yerim
Hatamı düzelttim.. Çok önemsizmiş meğer..
Alt tarafı 52 basamak birden yükseldin genel sıralamada.. 87. likten 35.liğe zıpladın.. Minik bi'hata minik bi'sıçrama..
Ne var yani..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-5.html#post20313872
Bütün takımlardan bir ricam var.. Bu konuyu standarda bağlamak üzere öneri geliştirip oylamaya sunar mısınız lütfen..
Sözkonusu uygulamayı yanlış hatırlamıyorsam 1. Takım başlattı..
Ve ben alkışlarımı göndermiştim.. herşeyi bırakın, çok etik olduğunu düşünmüştüm..Üstelk böyle bir kural yok, dayatma yok.. kendi kendilerine "hak" gözlüğüyle bakarak budular bu yöntemi..
Öneriyi yazılı hale getirin, oylamaya sunun..
Karara bağlayalım..
...ki, kilo bildirinde bulunmayan üyeye takımın uygulayacağı prosedür bir standarda bağlansın.. Her takım kafasına göre takılmasın, derim ben..
Siz ne dersiniz.. dinleyelim hep birlikte..
tamam canım senin dediğin gibi olsun.....hesaplar karışmasın böyleyken bile bilmeyenlere anlatmak işkence halini alıyor bazen..........
Saferancım.. Özür diliyorum ben anlayamadım çünkü..
Toplam satırdaki yüzde oranı: takımın başlangıç kilolarının toplamından bitiş kilolarını çıkartarak bulunuyor.. Toplamın kaç kişiden oluştuğunun bir önemi var mı ki acaba bu durumda?
En iyisi naklen bir örnek vererek ve olayı bir daha anlamaya çalışmam.. Haklı olabilirsin irdelemek lazım..
A ve B takımının,üye sayısı haricindeki bütün bilgileri aynı olsun.
Önce A takımına bakalım:
Bulut ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
Badem ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
Mercan ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
Tapi ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
Koşka ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
A TAKIMI TOPLAM KİLO ( 250 ) 245 / 5 / 0,02 )
Şİmdi B takımına bakalım.. A takımı ile aynı. Tek fark üye sayısı 5 değil 8.
Bulut ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
Badem ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
Mercan ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
Tapi ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
Koşka ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
Yoyo ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
Hayat ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
Çaki ( 50 / 49 / 1 / 0,02 )
A TAKIMI TOPLAM KİLO ( 400 ) 392 / 8 / 0,02 )
Not: üye isimleri sevdiğim kedi/köpek patilerinin isimleri :)))
Sonuç değişmiyor arkadaşlar..
Yanlış ve/ya eksik düşünüyorsam lütfen örneklendirme yaparak aydınlanmamı sağlayabilir misiniz?
Amonracım bu konuşmaları aranızdan biri öneri haline getirse, oylamaya sunup sonuca bağlasa olabilir mi acaba?
Aklıma gelen şu:
Her etap listesinde, "kilo bildiriminde bulunmadı" notu konulsun üyenin yanına.. ki takım içi kararlara göre bunu x kere tekrarlayan da takip edilir ve yaptırım uygulanacaksa uygulanır.
Bu not yazılmalı ki bir sonraki etapta işin takip edilip edilmedi, kilonun bölünüp bölünmediği de diğer yarışmacılar tarafından takip edilebilsin.
Allahım ben çıldırmış olmalıyım..
Çoooook ama çooook özür diliyorum canım yaaa..
Neyi, neden yaptığımı bilmediğim için açıklamam yok..
Şu anda kullandığım pc de arşiv bilgileri kayıtlı değil.. Günün ilerleyen saatlerinde diğer pc ye geçtiğimde ilk işim bu problemi çözmek..:26:
Şimdiik, esen kalın..
püsküüt'cüm,
Bütün takımlardan bir ricam var.. Bu konuyu standarda bağlamak üzere öneri geliştirip oylamaya sunar mısınız lütfen..
Sözkonusu uygulamayı yanlış hatırlamıyorsam 1. Takım başlattı..
Ve ben alkışlarımı göndermiştim.. herşeyi bırakın, çok etik olduğunu düşünmüştüm..Üstelk böyle bir kural yok, dayatma yok.. kendi kendilerine "hak" gözlüğüyle bakarak budular bu yöntemi..
Öneriyi yazılı hale getirin, oylamaya sunun..
Karara bağlayalım..
...ki, kilo bildirinde bulunmayan üyeye takımın uygulayacağı prosedür bir standarda bağlansın.. Her takım kafasına göre takılmasın, derim ben..
Siz ne dersiniz.. dinleyelim hep birlikte..
tamam canım senin dediğin gibi olsun.....hesaplar karışmasın böyleyken bile bilmeyenlere anlatmak işkence halini alıyor bazen..........
5. takımdan ozlem8761 adlı üye cuma bildirimde bulunmadığı
başka topiklerde paylaşım yaparken halen
takımda paylaşımda bulunmadığı için
diskalifiye edilmiştir bilgine püsküt abla
Aranızdan birinin oylamaya sahip çıkmasını rica etmiştim. Öneriyi düzgünbir şekilde yazan da olmadı..
Bakarsınız durum nedir, haber verirsiniz o halde..
Amonracım bu tip bilgileri, gözden kaçmaması ve derli toplu olması için lütfen etap listelerinde paylaşalım olur mu tatlım?
tamam abla bildirimde de bildirirm tekrar
şimdi bildirimde bulunmayanı aynı geçiyoruz ya
bi sonraki hafta mı bölelim
yoksa bildirmediği hafta mı 2 ye bölelim
onu bi netleştireyim
bildirimde bulunmayan kişinin kilosu o hafta aynı geçilir yanına bildirimde bulunmadı notu düşülür...
bir sonraki hafta verdiği veya aldığı kilo 2 ye bölünür...
metni sen hazırla benim eedbiyatım kötü anlatamıyom derdimi... :))
7 oy yeterlidir. Çünkü 11 takımız. Yarıdan bir fazlası genel kabul için yeterli oluyor.
O halde toparlıyorum.
Artık başını ağrıtacağım kallistem yok..
Burayaz yazıyorum. Lütfen herkes takip etsin.
1- Etap sonuç listesinde kilo bildirimi yapmayan kişinin kilosu o etap için aynı geçilecek.
2- Listeye "kilo bildiriminde bulunmadı" şeklinde not düşülecek ki devamında takibi kolay yapılabilsin.
3- Aynen, geri dönmek üzere ayrılan arkadaşlarımıza nasıl yapıyorsak; kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlarımızın kilo farkları da +/- bildirimde bulunmadığı etap sayısı kadar bölünecek.
Tamam mıdır?
Bu arada Püsküüt 7. takımın önerisine ben de katılıyorum...
genel toplam yüzdesi hesaplanırken yüzdelerin toplanıp kişi sayısına bölünmesi daha adaletli olur diye düşünüyorum....örnek de inşallah iftardan sonra bulucam...:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?