- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. takım Kaptan adayıesperanzaa kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
Tesekkur ederim hanimlar ❤6. takım Kaptan adayıesperanzaa kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
Rica ederim canım burdayım dedin ona goreTesekkur ederim hanimlar ❤
Yok canim. Bir sorun cikarsa ki zannetmiyorum burdayim ❤Rica ederim canım burdayım dedin ona gorekaçmak yok bir yere
![]()
Şaka yapıyorum gitme zaten bisey olursa hallederiz yine bi sekildeYok canim. Bir sorun cikarsa ki zannetmiyorum burdayim ❤
Ben kaptan olsam olurdum hemen kaptan olmayınca olamadım. Ben de burda olduğum sürce yardım ederim canım.Arkadaslar ben esperenzaa ya kefilim. Eminim benden daha iyi kaptanlik yapacaktir. Bende buralardayim zaten. Bir sorun olursa devreye girerim. Bir referansa daha ihtiyacimiz var. Ben en gec 2 ay icinde biraz toparlandiktan sonra gorevime geri donerim.![]()
tesekkur ederin canim❤:)Şaka yapıyorum gitme zaten bisey olursa hallederiz yine bi sekilde
biliyorum canim❤ bir sorun olacagini zannetmiyorum ama cok sagol :)Ben kaptan olsam olurdum hemen kaptan olmayınca olamadım. Ben de burda olduğum sürce yardım ederim canım.![]()
Ay bilsem ben de mezun olmazdımSırf onun için mezuniyet istemedimKendimi son kez listede göreyim
![]()
Ay bilsem ben de mezun olmazdım![]()
Senin sirana gore ben kendime yer bulurum artikSenin olman iyi olmuş çünkü benim şuan ki kilomdan azsın. Listede bir üst sıraya çıkmama vesile oldun teşekkürler![]()
Yine geç kalmışımArkadaslar ben esperenzaa ya kefilim. Eminim benden daha iyi kaptanlik yapacaktir. Bende buralardayim zaten. Bir sorun olursa devreye girerim. Bir referansa daha ihtiyacimiz var. Ben en gec 2 ay icinde biraz toparlandiktan sonra gorevime geri donerim.![]()
Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
toplight kaptanımın şehir dışında olması sebebiyle kendisinin de bilgisi dahilinde Performans Uygulaması 29. Tur 4. Hafta sonuçlarını hazırladım. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Eğer hatam var ise belirtirseniz düzeltirim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-25#post-55854852
Ellerine sağlık canimmSevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
toplight kaptanımın şehir dışında olması sebebiyle kendisinin de bilgisi dahilinde Performans Uygulaması 29. Tur 4. Hafta sonuçlarını hazırladım. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Eğer hatam var ise belirtirseniz düzeltirim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-25#post-55854852
Haklısınız ben de olsam aynı şekilde düşünürdümPüsküütüm dün yazacaktım aslında şimdi yazayım, ben kaptan adayını hiç tanımadığım için referans da bulunmam anlamsız olur diye düşündüm.
Bende henüz yeniyim birine referans oldum bisey olursa benim başıma patlar mı diye düşündüm![]()
Teşekkür ederim6. takım Kaptan adayıesperanzaa kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
Ben senin bu ayrılığının süreli olduğunu ve bi süre sonra geri döneceğini biliyorum canımmArkadaslar ben esperenzaa ya kefilim. Eminim benden daha iyi kaptanlik yapacaktir. Bende buralardayim zaten. Bir sorun olursa devreye girerim. Bir referansa daha ihtiyacimiz var. Ben en gec 2 ay icinde biraz toparlandiktan sonra gorevime geri donerim.![]()
Çok çok teşekkürler canım6. takım Kaptan adayıesperanzaa kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
Teşekkür ederimm canım çok çokBen kaptan olsam olurdum hemen kaptan olmayınca olamadım. Ben de burda olduğum sürce yardım ederim canım.![]()
Canımm ben izine ayrılırken senin düğün telaşen vardı, evliliğin de bebeğin de hayırlı uğurlu olur inşallahYine geç kalmışım
kardeş takımımız için ben kefil olmak isterdim ama sorun çözülmüş sanırım :)
esperenzaa canım hayırlı olsun
![]()
güzel dileklerin için coook teşekkür ediyorumHaklısınız ben de olsam aynı şekilde düşünürdüm
Kredi çekeceğim benim için kefil ol demedim ki yaw
Teşekkür ederimiyi tanımamana rağmen risk aldığın için
Senin de kandilin mübarek,duaların kabul olur inşallah
Ben senin bu ayrılığının süreli olduğunu ve bi süre sonra geri döneceğini biliyorum canımmAklında olanları halledip bir an önce takımın başına dönmen dileğiyle Elif’cm
Çok çok teşekkürler canım![]()
Teşekkür ederimm canım çok çok
Canımm ben izine ayrılırken senin düğün telaşen vardı, evliliğin de bebeğin de hayırlı uğurlu olur inşallahsağlıkla mutlulukla doğması be büyümesi dileğiyle canımm.
Teşekkürler
Hahahahaha acemi olunca kefil olmuş gibi hissettim kendimi ya ben ahahahahah hayırlı olsun tatlimHaklısınız ben de olsam aynı şekilde düşünürdüm
Kredi çekeceğim benim için kefil ol demedim ki yaw
Teşekkür ederimiyi tanımamana rağmen risk aldığın için
Senin de kandilin mübarek,duaların kabul olur inşallah
Ben senin bu ayrılığının süreli olduğunu ve bi süre sonra geri döneceğini biliyorum canımmAklında olanları halledip bir an önce takımın başına dönmen dileğiyle Elif’cm
Çok çok teşekkürler canım![]()
Teşekkür ederimm canım çok çok
Canımm ben izine ayrılırken senin düğün telaşen vardı, evliliğin de bebeğin de hayırlı uğurlu olur inşallahsağlıkla mutlulukla doğması be büyümesi dileğiyle canımm.
Teşekkürler
Canım ben de takılıyorum zatenHahahahaha acemi olunca kefil olmuş gibi hissettim kendimi ya ben ahahahahah hayırlı olsun tatlim
Teşekkür ederimSevgiliseaBahAR 5. takım yardımcılarını
fancynancy ve
Cikilatacanavari olarak guncelleyebilir misin? Şimdiden çok teşekkür ederim.
esperenzaa kaptanlığın hayırlı olsun bu arada :)