- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar bir sorum varAnka kaptanımız geçen farkettigi bir durum üzerine bizim takımda benden başka nerdeyse kimse de takım sembolümuz civcivimiz yokmuş çünkü listeye ondan sonra girdi arkadaşlar onu nerden alacağız nasıl yapiyoruz anka kaptanım söylemese kimsenin de haberi yokmuş ben de unutmustum ama şimdi öğrenenler öğrenmiş oldu
Heyyyy bizi sabote etmeye calisiyorlar az once bana recelle ilgili bir anket geldi forumdan ve isin kotu yani su an sut receli cekiyo canim imdaaat
Yokk valla yemedim kim kaybetmis ki ben bulayim sut recelini gecenin o vaktinde
Bana hep bebek urunleri cikiyo, eskiden dominos reklamlari cikardi, artik chicco, boyner fln cikiyo
Geçmiş olsun kaptanım Akrep kaptanımÇok sağolun güzeller
Bir de ben
Sağol canımmGeçmiş olsun kaptanım Akrep kaptanım
Erken mezun olmuşuz kaptanım. Bence hala mezun olup görevine devam eden kaptan ve yardımcılarına verilebilir. Zaten maaş sigorta yok bari kep olsun
Dimi yaaErken mezun olmuşuz kaptanım. Bence hala mezun olup görevine devam eden kaptan ve yardımcılarına verilebilir. Zaten maaş sigorta yok bari kep olsun
Sen mezun değilsin ki. Hala listelerdesin. Şu an yarışmacı görünüyorsun.
Mezun oldumdu ama önceSen mezun değilsin ki. Hala listelerdesin. Şu an yarışmacı görünüyorsun.
Milattan öncesine vermezler bence yaaMezun oldumdu ama önce
Güzeldi niye sildinyanlış mesaj
kaçtım
Mantıken şu an mezun olarak görünenlerin alması lazım.. diğeri mantıklı olmaz kivalla bende mesela mezun oldum 2. defa girdim ama 514. etapta izne ayrıldım bi türlü listelere tekrar giremedim ne olacak bilmiyorum bu karışık biraz yaaa kafam karıştı
topluca bir karar verelim
Ben de 2 kez mezun oldumdu ama milattan öncekine verilmiyomuş canım..
Susalım biz..
Zatende istemiyorum artık. Keyfi kaçtı
Aslında asıl mantıklı olan tüm mezun olanların alması..Mantıken şu an mezun olarak görünenlerin alması lazım.. diğeri mantıklı olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?