7. Takım yok canım. Ellerine sağlık.Mutlu mesut sevgi pıtırcıklı günlerimize döndüğümüze göre çorbada benim de bir tuzum olsun istedimtoplight kaptanımızın işlerini bir nebze hafifletmek adına :)
Sevgili kaptan arkadaşlar veseaBahAR (Seni etiketleyebilmek ne güzel )
Performans uygulaması 28. Tur 3. Hafta sonuçlarını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Umarım bir hatam yoktur.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-24#post-55017695
Uppssss7. Takım yok canım.
Mutlu mesut sevgi pıtırcıklı günlerimize döndüğümüze göre çorbada benim de bir tuzum olsun istedimtoplight kaptanımızın işlerini bir nebze hafifletmek adına :)
Sevgili kaptan arkadaşlar veseaBahAR (Senin burada olduğunu bilip etiketleyebilmek ne güzel )
Performans uygulaması 28. Tur 3. Hafta sonuçlarını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Umarım bir hatam yoktur.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-24#post-55017695
Ne zaman gördün mesajı düzenlemiştim...Uppssss
Geçen haftaki mesajdan cevapla diyince unutmuşum çok özür diliyorum, hemen düzeltiyorum
Sanırım bilmeden işe bulaşmışımAy evet ya.. sevgi pıtırcıklı günler olsun hep.
Eline sağlık, ben de az öncetoplight kaptanıma uygulamaya dair özel mesajla bilgi aktarmıştım.
Gerekli kontrolü yapacaktır.
Yok tatlım ekstra iş çıkarmamışsındır.. emeğin bizim için değerli.Sanırım bilmeden işe bulaşmışım
Amacım yardımcı olmaktı.toplight kaptanıma yardım edeyim derken ekstra bir iş çıkarmamışımdır umarım.
Yuruyus donusu ilgilenecegimAy evet ya.. sevgi pıtırcıklı günler olsun hep.
Eline sağlık, ben de az öncetoplight kaptanıma uygulamaya dair özel mesajla bilgi aktarmıştım.
Gerekli kontrolü yapacaktır.
ne diyebilirim püsküütüm Bahar'ımÇıkma teklifimi alenen yaptım.
Sanırım artık kararını açıklar.
Haydi moni haydi moni haydiiiii tam zamani tam zamani simdiiine diyebilirim püsküütüm Bahar'ım
Hayırlı olsun tekrardanSevgili arkadaşlar,
10. Takımın açılmasıyla yeniden 12 takım olduk.
Takımın kaptanımoni dir.
Çok eski yarışmacılarımızdan olup, kaptanlık konusunda da deneyimlidir.
Ha-aa bir de peridir.
Kendisine tekrar hoş geldin diyorum. Yeni üye alımlarında desteğinizi esirgemeyeceğinizden eminim.
Yolun açık olsunmoni
Yolun açık olsun 10. takım.
Bence butun takimlar cikarilmali butun uyeler 10.takima yonlendirilmeli :) eminim diger kaptanlarda ayni seyi dusunur :)Hayırlı olsun tekrardan
Aynen ben çektim kendi takımımı katılmak isteyenlerden
çok teşekkür ederim,hoşbuldumSevgili arkadaşlar,
Takımın kaptanımoni dir.
Ha-aa bir de peridir.
Kendisine tekrar hoş geldin diyorum. Yeni üye alımlarında desteğinizi esirgemeyeceğinizden eminim.
Yolun açık olsunmoni
Sevgili arkadaşlar,
Takımın kaptanımoni dir.
Ha-aa bir de peridir.
Yolun açık olsunmoni
moni min yolu açık olsun hem sevindim hem üzüldüm ne diyeyimSevgili arkadaşlar,
Takımın kaptanımoni dir.
Ha-aa bir de peridir.
Yolun açık olsunmoni
Bence butun takimlar cikarilmali butun uyeler 10.takima yonlendirilmeli :) eminim diger kaptanlarda ayni seyi dusunur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?