Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne senaryolar kurdum yaprak dökümüne kadar gittim
Dizici olduğunu bu kadar belli etmesen iyiyidi
Evet monişim ya..
Hiçbirimiz normal değilizbence asıl yalnız benim.
iç sese bakın siz:
"yaprak dökümüne kadar gitmek... senaryo kurmak. sonbahar. sonbaharda palto giyilir onun senaryosu herhalde..
laydim de dizici demiş.. dizgici mi demek istedi acaba.. anka matbaada mı çalışıyor.
yani.. ama güldüklerine göre vardır bir sebep.
anlamadığım bir şey olduğu kesin. ama olsun bu haliyle de komik. "
bence asıl yalnız benim.
iç sese bakın siz:
"yaprak dökümüne kadar gitmek... senaryo kurmak. sonbahar. sonbaharda palto giyilir onun senaryosu herhalde..
laydim de dizici demiş.. dizgici mi demek istedi acaba.. anka matbaada mı çalışıyor.
Evet monişim ya..
güzel şeylerin olmasını sağlamak bu kadar zor olmamalı.
Dünyaya gücümüz yetmiyor, bari buraya yetsin. Burayı güzelleştirelim.
bence asıl yalnız benim.
iç sese bakın siz:
Hiçbirimiz normal değiliz
Mutluluktan manyadık
Merhaba,
Veda metnim çok uzundu, dönüşüme tek cümle yeter:
Gidişime gerçekten üzüldüğünü hissettiğim onca güzel yüreğin, olaylara müdahil olmadığı halde bu gerginliklerden haksız yere nasibini alanların, bana olan duygularını ve özürlerini ileten gerek paylaşım alanında gerekse posta kutumdaki mesajların hatrına; Merhaba.
Başlıyoruz.
(Güncel yoğunluk sebebi ile işleri yarın halletmeye başlayacağım, bilginize.)
Bende yardımcı olayım dedim ama beceremedimEki Görüntüle 2115945
Rica ederim
Etap raporu da hazırlamaya çalışmıştım ama kağıdı bulamıyorum
Gazeteyi vereyim. Güya sen gelince iş bırakmayacaktım kahve içecektik
Sende bizi coook seviyormuşsun bizde seniiiiiiiiiiiiibence asıl yalnız benim.
iç sese bakın siz:
seaBahAR öncelikle hoşgeldin butün tatsizliklarin bitmesine ve bunca insani kirmayip geri dönmene cok sevindimLAydLiNe
kaptinn
@MiuLego
Sevgili Kaptanlarım,
13. takımın, 14. takımın ve 7. takımın yönetim kadrolarını, değişiklikleriyle birlikte bana iletir misiniz yeniden?
Aldığım notları bulamadım. Geriye dönüp bulmam zor.
14. takımın referansları da lazım.
Bugün biraz karmaşa hali var evde.. o nedenle de sanırım vakit bulamayacağım.. işlerin ucundan yarın tutabileceğim, bilginize.
seaBahAR öncelikle hoşgeldin butün tatsizliklarin bitmesine ve bunca insani kirmayip geri dönmene cok sevindim
poncikbirgelincik ve SchonerDuft kaptan yardimcilarim olacak
Anne sevkati ve anne otoritesi nin birlesimisin ben buraya katildigimdan beri bunu hissediyorum ve düsünuyorum :)Güne son bir mesaj bırakayım..
Gidişime üzülenler ve dönüşüme sevinenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öyle çok yazdınız ki (bir de özel mesajlar var) ve duygularınızı öyle içten ifade ettiniz ki her biri benim için çok anlamlıydı.
Anne değilim ama anne gibi hissettirdiniz. Herhalde böyle bir duygu, bilemiyorum.
Bu sevgiye layık olduysam ne mutlu bana. Bir şey başarmışım demektir.
Yaşattığınız duygu için teşekkür ederim.
Haydi kalın sağlıcakla.. huzurlu geceler.
Not: Ortalığı dağıtmayın, daha yeni topladım.
Ben hala anlamadımki pembe palto nedir?Ha ha pembe mantoyu geç anlayan anka koyayım şuraya
Bahar avatarını kaldırınca kadınlar kulübünün simgesi çıkmıştı ya avatar yerine o palto. Kürklü falanBen hala anlamadımki pembe palto nedir?