Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedim en saftorik kaptan olurum diye işten dönüyorum yetişsin diye şeytim ama olmadı
***7.TAKIM 556. ETAP*** İKİNCİSİ2- 557. etapta bildirim yapmadınız.
aeben (69.8/69.3/0.5/%0.72)
Esra_4378 (78.7/77.2/1.5/%1.91)
HAbibte (79.5/79.1/0.5/%0.63)
hepfit (54.7/53/1.7/%3.11) mezun olmak istiyor.
kelebekolacam (72.2/71.8/0.4/%0.55)
Konya 42 (65/64.3/0.7/%1.08)
Lunya (71.2/69.6/1.6/%2.25)
malipina (88.6/88.1/0.5/%0.56)
masumm (67.3/66.5/0.8/%1.19) izne ayrılmak istiyor.
matematik61 (64.2/63.1/1.1/%1.71)
saydin78 (60.3/60.4/+0.1/-%0.17)
Ytmz (61.2/60.2/1/%1.63)
3- Bu nedenle de, eğer toparlanır ve yarın yani 558. etapta bildirim yaparsanız, kilo farklarınız ikiye bölünecek. Yok eğer toplanamayız derseniz 559. etapta ve kilo farklarını üçe bölerek bildirim yapabilirsiniz.
4. Karar sizindir. Tek ricam, yarın kararınızı paylaşım alanında bildirin ki, diğer takımlarla irtibatı sağlayabilin.
ve son olarak; karar defterini hafta sonu güncellediğimde takım bilgilerinizi yeniden ekleyeceğim.
Keyifli akşamlar dilerim.
Evet ortalamayı komple bölsen yeni üyelerin izinden dönenlerin falanda bölünür. Herkesi tek tek böl sen.Anka
Karar defterinde şöyle yazıyor:
ETAP BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN TAKIMIN DURUMU
Bildirimde bulunmayan takım, ilgili hafta etap dışı kalır ve sonuncu ilan edilir.
Bir sonraki etapta takım üyelerinin kilo bildirimleri ikiye bölünür.
ve seaBahAR şunu paylaşmıştı dün:
Anladığım kadarıyla yeni üye ve izinden dönen üye hariç kalan tüm üyelerin yüzdesi ikiye bölünecek..
listemizi düzenleyip yeniden paylaşacağım.
Yeni üyelerimizin, kilo farkı geçen cumaya ait, 2 hafta öncesi değildir.Evet ortalamayı komple bölsen yeni üyelerin izinden dönenlerin falanda bölünür. Herkesi tek tek böl sen.
Öyle yaptım. Teşekkürler anka kaptanım.Evet ortalamayı komple bölsen yeni üyelerin izinden dönenlerin falanda bölünür. Herkesi tek tek böl sen.
Yeni üyelerimizin, kilo farkı geçen cumaya ait, 2 hafta öncesi değildir.
Ama artı eksiler bildirdiğiniz gibi 2 ye bolunmelidir
Ben burada ortalama bölünür yazıyor diye yazmıştım da yeni üyeleri hesaplamadan yazdım. Kusura bakmayın yanlış yönlendirme oldu. Neyse sorun çözüldü sanırım.Yeni üyelerimizin, kilo farkı geçen cumaya ait, 2 hafta öncesi değildir.
Ama artı eksiler bildirdiğiniz gibi 2 ye bolunmelidir
Bizim sıralama değişmiş bölünmeyecekti aslında kilo alanlarrrÖyle yaptım. Teşekkürler anka kaptanım.
Bizim sıralama değişmiş bölünmeyecekti aslında kilo alanlarrr
Ben 1 eklemiştim senin mesajında yok canım. Çok da zor eklemiştim teldenDoga3 arkadaşımız izne ayrılmak istediğini belirtmişti ekledim arada kaynayinca
anka kaptanım düzelttim ben çok teşekkürler biraz geç kaldım daBen 1 eklemiştim senin mesajında yok canım. Çok da zor eklemiştim telden
Ben 1 eklemiştim senin mesajında yok canım. Çok da zor eklemiştim telden