- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sevgili arkadaşlar,
Kurucusunun sevgili yardımcım @toplight kaptanımın olduğu ve Cuma Zayıflama Yarışması'nı grafiklerle anlatan bir başlığımız var.
Beğeni sayılarından yola çıkarak; henüz pek alışmadığınızı düşünüyorum.
Bugün 5 grafik ekledim. Sonuncu grafik mesajında eklediklerimin hepsini toparladım. Bakmanızı dilerim.
Yarın görüşmek ümidiyle, iyi geceler.
Ellerine ve emeğine sağlık Baharcığım Cidden işini fazlasıyla ciddiye alıp büyük emek veriyorsun hakkın ödenmez
teşekkür ederiz
Tekrar hoşgeldiniz canım
İnşallah bundan sonra çooook daha güzel olur herşey
seaBahAR Kazen @Mune
Gectigimiz haftalarda 2 takim arasinda bi sorun yasandi
Biz olay aksami cuma gunu konuyu kapatmistik ve gerekli gorulen kisiler cezasini aldi
Ama 7.takimda olayin ertesi pazar gunu
Ozellikle ben ve takimim hedef haline getirildi
Birsuru hakaretler iftiralar vs.
Biz bahara ve yonetime saygimizdan, onlar daha fazla zor durumda kalmasin diye hic birine cevap vermedik farkimizi gosterip sukunetimizi koruduk
Ama simdi gordukki biz bosuna susmusuz, o kadar lafi bosuna yemisiz
Cevap versek bizde nasil olsa 2 gun sonra geri gelecekmisiz
Bizim 7.takimla degil (orda kaliteli isimlerde var cunku) kisilerle problemimiz var
Ve bu kisilerle ayni ortamda bulunup tukurdugumuzu yalamak istemiyoruz
O yuzden yarin itibariyle 9.takim KAPATILACAKTIR
Herkese huzurlu, adil yarismalar
Canım belki bana düşmez ama tam herşey düzene girdi yine huzurla herkes yarışıyor derken böyle bir karara gerek yoktu bence
Tamam gerginlik anında herkes herkese birşeyler yazmıştır, belki ipin ucuda kaçmıştır ama madem sizler farkınızı gösterip sükunetinizi korudunuz o zaman yine aynı şekilde devam etseniz daha güzel olmazmı
Takımlar arasındaki gerginlik ister istemez alakası olmayan bizleri de etkiliyor ve bizlerde artık huzurlu bir ortamda hedeflerimize ulaşmak istiyoruz
Hee bu saatten sonra tekrar bu şekilde bir tatsızlık olursa evet haklısınız sonuna kadar denir ama şu an sırf 7. Takım açıldı diye 9. takımı kapatmak bence sadece olayları tekrar tırmandırmaktan başka bir şey olmaz
Kimse kimseyle muhattap olmak zorunda değil cevap mı vermek istiyorsunuz sadece hedeflerinize ulaşarak gereken cevabı verin
Hep diyorum bu olayı bukadar büyütmenin alemi yok sonuçta Maaş bağlanmıyor bizlere derece alınca yada atıyorum hedefe ulaşınca hee olaydı iyidi
Lütfen bir anlık sinirle yine aynı şeyleri ne sizler yaşayın nede bizlere yaşatın
( Umarım haddimi aştığımı düşünmez kimse ama içimde kalmasın istedim )
Herkese cidden huzurlu bir süreçte sağlıkla hedefine varmayı nasip etsin Rabbim ...Aminnnnnnnn