konuşmayanlar + hakkını güzelce arayanları tenzih ettiğimi yazdım
Kazen lutfen takim kaptanina ne yazdiginizi aciklayiniz.Hicbisey bilmiyosunuz diyosunuz ya bilmek istiyoruz.zaten bunlar hep böyleydi, kabadayı, yaptık, ettik, oldu da bitti... Haaa bir de bunlarda nankörlük var. İşlerine geleni hatırlamazlar. Neymiş seaBahar oraya canım demiş yazısının girişinde, bunlara camız demiş. Çifte standart orada başlıyormuş. Site yönetimi ile problemleri yokmuş sorun seaBahar'daymış... oraya çok kibar bunlara kibar değilmiş... Arayında sorun takım kaptanınızı kaç kez özelden uyarıldı. nankörler bir sorun yahu ..... Bir halt bilmiyorsunuz burada yok adalet yok, saygı yok sevgi yok.... Bunlar hak edene var....
Hadi şimdi gelin bana bir atarlanın şöyle derinden. Benimde şekerim tavan yapsın 50 kişiyi atayım siteden ......
Alın kaşıyordunuz ya ? mahalle ağzı ile destur verdiniz ya işte o dediğiniz öyle yapılmaz böyle yapılır.
Saygı yoksunları.... seaBahar size ne yaptı be ? kadın 10 senedir kıçınızı toparladı şurada gönüllü olarak. Vefa borçları varmış sizin gibilerin ne borcu olsun ne alacağı......
Aynen.. artık burda olmayan birini zan altında bırakıyorsunuz..Kazen lutfen takim kaptanina ne yazdiginizi aciklayiniz.Hicbisey bilmiyosunuz diyosunuz ya bilmek istiyoruz.
Kazen lutfen takim kaptanina ne yazdiginizi aciklayiniz.Hicbisey bilmiyosunuz diyosunuz ya bilmek istiyoruz.
Kazen lutfen takim kaptanina ne yazdiginizi aciklayiniz.Hicbisey bilmiyosunuz diyosunuz ya bilmek istiyoruz.
Aynen.. artık burda olmayan birini zan altında bırakıyorsunuz..
Siz tenzih etsenizde 7. Takım olarak hepimizi hatta diğer takımlarıda topluyor toparliyor ya sonuçta ve siz bunu kaba bir kelimeyle ifade ettiniz benim yazdığım ve rahatsız olduğum bukonuşmayanlar + hakkını güzelce arayanları tenzih ettiğimi yazdım
Keşke sizde bozmasaydınız.. yakışmadıBence bu soruyu kaptanınıza şöyle sorun ; Yapma etme örnek olun lütfen diye kaç kez mesaj atıldı.
Bu arada biz suçlu aramıyoruz bence sizde aramayın. MiuLego bu konuda hiç bir şeyden haberi olmayan en masum kişidir. İlginçtir ki hiç bir zaman ağzını bozmamıştır.
Işte size yakışan bir uslup çok teşekkür ozelliklede miu hakkımda soylediginiz son kısım tesekkurlerBence bu soruyu kaptanınıza şöyle sorun ; Yapma etme örnek olun lütfen diye kaç kez mesaj atıldı.
Bu arada biz suçlu aramıyoruz bence sizde aramayın. MiuLego bu konuda hiç bir şeyden haberi olmayan en masum kişidir. İlginçtir ki hiç bir zaman ağzını bozmamıştır.
Işte size yakışan bir uslup çok teşekkür ozelliklede miu hakkımda soylediginiz son kısım tesekkurler
benceKazen 'de uygun görürse, karşılıklı restleşme ve suçlamaların olduğu bu yazıları yönetim bölümüne kaldırıp, yeniden diyet için takımlar için yazılan bir alan haline getirelim derim.
Anladım sagolunMiuLego ile hiç bir zaman problem olmadı ki ! Bu grup üyelerinin hüsnü kuruntusu olmalı. Açın telefonda sorun kendisine bugün 1.5 saat konuştuk.
Öncelikle iyi akşamlar, bende 7.takım yarismacisiydi. Ben konuyu bahar abla ile özelde konuştum bitti gitti. Benim kendi kaptan ve diğer kaptan üslupları falan ilgilendirmiyor yetişkin insanlar. Benim kaptan olduğum dönemde çok öyle takıldım diğer gruptaki üyelere ne ben kibledim nede bu konuda kib almadım ki alsam atılmış olurdum. Bu iki takım içinde onaylamadığım konu , zatende içinde değildim.Tüm 7. takım şuna takıldı; X takıma rica ettin, Y takımına hömt yapmayın dedin. Oysa özelden yukarıdan da yazdığım gibi defalarca uyarılmıştı.
yeterli mi bu özet ?
Kazen ne anlatmak istedigin anlasilmiyor cidden.MiuLego ile hiç bir zaman problem olmadı ki ! Bu grup üyelerinin hüsnü kuruntusu olmalı. Açın telefonda sorun kendisine bugün 1.5 saat konuştuk.
Kuzu yazma lütfen..Kazen ne anlatmak istedigin anlasilmiyor cidden.
Severken dovuyormusun
Doverken seviyormusun
Ne demek istiyorsun?
Tek bir soru daha sormak istiyorum izninle
Miulego suclu mu?Butun bu olaylarin sebebi o mu?
Lutfen anlayacagim dilden cevap ver
Suclu yada sucsuz diye.
Suclu yada sucsuz diye.
Bu soruyu neden sordugumu aciklayayim.Egerki biz bilmeden birinin ego tatmini icin bu olusumun icine girdi isek gercekten kendimden ve anlayamadigim icin yasimdan utanicam.Neden ısrarla suçlu arıyoruz ?
Bu olanları illa birine mi yıkacağız ?
Suçlu bulunduğunda rahatlayacaksanız suçlu benim. Hırsızın hiç suçu yok.
Neden kilo verme topiğinde bu konular gündeme geldiğinde hiç kimse bize ne diğer gruplardan diyemedi ?
Biz burada kilo vermek, motive olmak için bulunuyoruz, zaman zaman da kişisel paylaşımlar yapıyoruz. Biz bu siteye gerilmeye değil kafa dağıtmaya geldik gerginliğin bize ne faydası olacak diye kaç kişi sorguladı ?
Sevgiler, saygılar lütfen konu çok uzadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?