Ha bide üslup önemliydi demiseaBahAR abla
Eki Görüntüle 2110079 Eki Görüntüle 2110080 Eki Görüntüle 2110081 Eki Görüntüle 2110083
Ben deYazdıklarımdan dolayı eşim kınadı bu da ayrı bir dipnot...
Yazdıklarımdan dolayı eşim kınadı bu da ayrı bir dipnot...
Sizin buraları sakinlestirmeniz gerekirken defolun gidin demek hiç yakışmadı sizeYazdıklarımdan dolayı eşim kınadı bu da ayrı bir dipnot...
ben bunları yazmaya utandım siz sonunu göre göre bu kadar laf yemeye utanmadınız.
Konu dışı olup bunları okumak zorunda olan tüm üyelerden ayrıca özür dilerim.
Ha bide üslup önemliydi demiseaBahAR abla
Eki Görüntüle 2110079 Eki Görüntüle 2110080 Eki Görüntüle 2110081 Eki Görüntüle 2110083
İşte böyle bir üslupları var. Ben ne kadar kabadayı isem beni asla aratmayan ve böyle tavrı olan bir ekip...
Eski Kazen gibi mi yazayım, ilaçlı halimle mi yazayım bilemedim. İçimden çok ağır yazmak geliyor.
üslubumu beğenmeyen defolup gider 3 gündür ben sustukça bir havaya girdiniz....
sözde 7. takım üyelerini asla affetmiyorum. Asla....
Kazen bey ben 7. Takım üyesiyim 1 buçuk ay falan oldu sanirim kapanmış davaları açmak gibi bir niyetim yok tartışmalar sırasında biraz konuşma konusunda sıkıntılar yasasamda yonetimden hiçkimseyi eleştirir bir mesajım yok sizi elestirmek bana dusmez ama katilip katilmamak konusunda bu benim kararim sadece karşı takimi eleştirdim fakat 7. Takıma diye yazıp k.cinizi topladı falan hiç hoş değil ve takimda bu konuda yönetimle ilgili konusmayan arkadaslarda var onlarinda hakkina girdiginizi ve milyonlarca insanın girip okuyabildigi bir platformda bu şekilde hitap etmeseydiniz keskezaten bunlar hep böyleydi, kabadayı, yaptık, ettik, oldu da bitti... Haaa bir de bunlarda nankörlük var. İşlerine geleni hatırlamazlar. Neymiş seaBahar oraya canım demiş yazısının girişinde, bunlara camız demiş. Çifte standart orada başlıyormuş. Site yönetimi ile problemleri yokmuş sorun seaBahar'daymış... oraya çok kibar bunlara kibar değilmiş... Arayında sorun takım kaptanınızı kaç kez özelden uyarıldı. nankörler bir sorun yahu ..... Bir halt bilmiyorsunuz burada yok adalet yok, saygı yok sevgi yok.... Bunlar hak edene var....
Hadi şimdi gelin bana bir atarlanın şöyle derinden. Benimde şekerim tavan yapsın 50 kişiyi atayım siteden ......
Alın kaşıyordunuz ya ? mahalle ağzı ile destur verdiniz ya işte o dediğiniz öyle yapılmaz böyle yapılır.
Saygı yoksunları.... seaBahar size ne yaptı be ? kadın 10 senedir kıçınızı toparladı şurada gönüllü olarak. Vefa borçları varmış sizin gibilerin ne borcu olsun ne alacağı......
konusmayan arkadaslarda var onlarinda hakkina girdiginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?