Ya ben demin beğendim bu mesajı..
Çünkü şöyle anladım.. hani yetsin artık, buralar kalp kalp olsun.. huzur olsun, barış olsun.
Kafaya bak, ne hale getirdiniz.
Meğer 14 şubatmış.. ben genel anlamda hiçbir kutlamada bulunmam.. kendi doğum günüm dahil.. evlilik yıldönümünü de unutan hep benimdir.
OYLAMA
Açıklamış olduğum konsey kararını, siz sevgili kaptanlarımın onayına sunmaya karar verdim.
Gelen özel mesajlarda konunun yanlış anlaşıldığını fark ettim. Amaçladığım şeyi tam olarak ifade edememiş olmalıyım.
Bir kişinin bile huzursuzluk hissetmesini istemiyorum. Bu nedenle de konseyi bir öneri olarak değerlendirip oylamanızı rica ediyorum.
ÖNERİ
Sadece kritik durumlarda bana, fikir üretebilecek ve doğru kararı vermemde yardımcı olabilecek konsey oluşumunu onaylıyor musunuz?
1. TAKIM : EVET / HAYIR
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
12. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama için son gün 18 Şubat Pazar günüdür.
- Oy birliği esastır. Bir takımın bile HAYIR oyu kullanması durumunda konsey iptal edilecektir.
- İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Aynen anladığın gibi canım. Amacımızı hatırlatmak istedim sevgiyle birlikteYa ben demin beğendim bu mesajı..
Çünkü şöyle anladım.. hani yetsin artık, buralar kalp kalp olsun.. huzur olsun, barış olsun.
Kafaya bak, ne hale getirdiniz.
Meğer 14 şubatmış.. ben genel anlamda hiçbir kutlamada bulunmam.. kendi doğum günüm dahil.. evlilik yıldönümünü de unutan hep benimdir.
Hayır spor sağlık anlamında paylaştım. Ve sevgiyle yapalım maksat motivasyon olsun dedim. Allah'ım AllahimBenden bitane daha mı varmış..
Ben bugün evlilik yıldönümüm olduğunu dolayısı ile sevgililer günü olduğunu akşam eşimden öğrendim.. Her zamanki gibi unutmuşum
Malum mesajı da önce alışveriş sevgisi olarak algıladım.. Sonra bugünü öğrenince anladım
Hayır spor sağlık anlamında paylaştım. Ve sevgiyle yapalım maksat motivasyon olsun dedim. Allah'ım Allahim
ellerine sağlık bahar cım bende 5. takımdan 2 arkadaşımın yardımı ile farklı bir analiz hazırladım cuma yarışmalarının başladığı tarihten bugüne bir toparlayayım onu ekleyeceğim burayaAnalizler bitti.. İnanılmazı başardım sanırım.
Bu hafta, hayatımdaki hiçbir şeye ayıramadığım zamanı buraya ayırdım. Malum gelişmeler yüzünden.
Şimdi canım tatil çekti.
Beni kuzeyde bir yere gönderin.. İzlanda olabilir.
Şöyle 10 yıllık bir tatil.Anca arınırım.
Eline emeğine sağlık püsküütümAnalizler bitti.. İnanılmazı başardım sanırım.
Bu hafta, hayatımdaki hiçbir şeye ayıramadığım zamanı buraya ayırdım. Malum gelişmeler yüzünden.
Şimdi canım tatil çekti.
Ellerine sağlık canımAnalizler bitti.. İnanılmazı başardım sanırım.
Şimdi canım tatil çekti.
ellerine sağlık bahar cım bende 5. takımdan 2 arkadaşımın yardımı ile farklı bir analiz hazırladım cuma yarışmalarının başladığı tarihten bugüne bir toparlayayım onu ekleyeceğim buraya
Eline koluna emeğine sağlık baharOcak - Şubat 2018 Analizleri Genel Sonuçları hazır.
Bir sonraki analiz döneminde hepinize başarılar dilerim arkadaşlar.
İyi geceler, sağlıcakla kalın.
Ellerine sağlıkOcak - Şubat 2018 Analizleri Genel Sonuçları hazır.
Ocak - Şubat 2018 Analizleri Genel Sonuçları hazır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?