Dış kapının dış mandalı olarak 7. Takımı takip etmişsin.. Sözüm yok.. Eyvallah daa buraya paylaşıma gelip tansiyon yükseltirsen bizden de bi hayırdır alırsın yani..Peki bu huzursuzluğu 7. takım kaptanı mı başlattı? Neden bütün ihale sevgili Miu kaptana bırakıldı? Huzursuzlukların başlamasının, 7. takımın üst üste aldığı birinciliklerle hiç alakası yok değil mi? 10 senedir neden zayıflayan üyelerin sağlığı düşünülmedi, burada ilk defa mı böyle yüksek kilolar veriliyor? Hiç kusura bakmayın olayları başlatan sizin amacını aşan ve son derece gereksiz mesajınız oldu zaten. Sizin mesajınız üzerine; Miu ve Aus, düzgün bir şekilde herkesin metabolizmasının farklı olduğunu anlatmaya çalıştılar. Bununla bile dalga geçmeye çalışıldı, "metabolizmaları bu kadar hızlıydı da, neden kilo aldılar madem" denilerek. Kışkırtınca, dalga geçilince iyi; cevap verilince "Aaaa üslup her şeyden önemli". Tabii, tabii. Gülerek ve kibarca her şey söylenebilir değil mi? Karşı tarafı çileden çıkar, tüm sınırlarını zorla, kontrolü kaybettir, şimdi de burada sevgi pıtırcığı gibi dolan. Böyle bir dünya yok. Benim 7. takımla hiçbir alakam olmamasına rağmen, Miu ve Aus'a yapılan haksızlığı asla kabul etmiyorum
Ben 7. takımı dışarıdan takip ediyorum, tıpkı sevdiğim bir dizi gibi oldular benim için, bütün üyelerini tek tek tanırım. Kimisinin cuma tartısını gördüğümde sevinçten gözlerim doldu, kiminin kaynanasını boğmak istedim, kiminin ayağı takılıp tökezlediğinde kendim diyeti bozmuşum gibi üzüldüm. En başta kaptanları olmak üzere, hepsi rengarenk, tertemiz yürekli, komplekssiz ve şerbet gibi kadınlar.
Üslup, üslup denmiş, "lanlı lunlu" konuşuyor denmiş. Ben argodan hiç hoşlanmayan bir insan olarak, Miu'nun konuşmasında zerre irrite edici bir yan göremedim. Gayet eğitimli, ağzından çıkan her lafın altını doldurabilecek kapasitede, işkembeden atmayan ve bu sitenin kalitesini yükselten bir kaptan kendisi.
Bir sözüm de, "7. takım kapanmasın, diğer kaptanlar olarak destek verelim toparlayalım" diyenlere. Hayırdır, 7. takım kaptanı öldü mü? İyi niyetli olanlar, öncelikle uğradığı haksızlıkta Miu'nun yanında olsunlar bence.
Rica ederim canım..Desteğiniz için 7.takım üyesi olarak teşekkür ederim.Özellikle @anka_misali dürüstlüğünüz için teşekkürler .
7.takım açılsa da kimsenin yarışma hevesi kalmadı.Açılsa da Miulego'nun ,Ausencia'nın ,giden arkadaşların kalbinin kırıklığı geçer mi?Onlar olmadan takım olur mu?7.Takım olarak birimiz hepimiz hepimiz birimiz içiniz.
Hoş bulduk canım, teşekkür ederim gerçekten hepimiz için sürpriz oldu
Bi süredir 3. takımda sessiz sessiz bir ileri iki geri yarışıp gidiyordum
Teşekkür ederim canım çok incesinHayirli olsun kaptanim
Teşekkür ederim canım.
Hayırlı uğurlu olsun canımİnşallah 13. Takımın kaptanlığı şans getirir de çok daha çabuk hedefine ulaşırsın
Anka kaptan adalet duygun ve mertliğin için teşekkür ederimBenim isteğim herkes geri gelsin. Zamanla herşey düzelir. Her yara sarılır.
Hayırlı olsun canım güzel kilo vermelerÇok teşekkür ederim canım.Eskiler çok iyi bilir beni 3. kez yarışıyorum da Ama hep en iyi derecelerle mezun oldum. Sonra yine ucunu bırakıp kürkçü dükkanı misali dönüp geldim. Çok az kilom kaldı mezuniyetime ama sanırım seaBahAR ın izinden gideceğim artık. İnsanlar gelip geçiyor kilolar veriliyor ama KK Cuma zayıflama yarışmaları hep baki kalıyor. Sanırım artık vefa zamanı. Bize kattıklarını karşılığını vermek lazım.
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım güzel kilo vermeler
Şu güzel mesajının için ne kadar teşekkür etsem az biliyorum teşekkürler söyleyecek çok söz var ama sen hepsini söylemişsin canım çok çok testeşekkürPeki bu huzursuzluğu 7. takım kaptanı mı başlattı? Neden bütün ihale sevgili Miu kaptana bırakıldı? Huzursuzlukların başlamasının, 7. takımın üst üste aldığı birinciliklerle hiç alakası yok değil mi? 10 senedir neden zayıflayan üyelerin sağlığı düşünülmedi, burada ilk defa mı böyle yüksek kilolar veriliyor? Hiç kusura bakmayın olayları başlatan sizin amacını aşan ve son derece gereksiz mesajınız oldu zaten. Sizin mesajınız üzerine; Miu ve Aus, düzgün bir şekilde herkesin metabolizmasının farklı olduğunu anlatmaya çalıştılar. Bununla bile dalga geçmeye çalışıldı, "metabolizmaları bu kadar hızlıydı da, neden kilo aldılar madem" denilerek. Kışkırtınca, dalga geçilince iyi; cevap verilince "Aaaa üslup her şeyden önemli". Tabii, tabii. Gülerek ve kibarca her şey söylenebilir değil mi? Karşı tarafı çileden çıkar, tüm sınırlarını zorla, kontrolü kaybettir, şimdi de burada sevgi pıtırcığı gibi dolan. Böyle bir dünya yok. Benim 7. takımla hiçbir alakam olmamasına rağmen, Miu ve Aus'a yapılan haksızlığı asla kabul etmiyorum
Ben 7. takımı dışarıdan takip ediyorum, tıpkı sevdiğim bir dizi gibi oldular benim için, bütün üyelerini tek tek tanırım. Kimisinin cuma tartısını gördüğümde sevinçten gözlerim doldu, kiminin kaynanasını boğmak istedim, kiminin ayağı takılıp tökezlediğinde kendim diyeti bozmuşum gibi üzüldüm. En başta kaptanları olmak üzere, hepsi rengarenk, tertemiz yürekli, komplekssiz ve şerbet gibi kadınlar.
Üslup, üslup denmiş, "lanlı lunlu" konuşuyor denmiş. Ben argodan hiç hoşlanmayan bir insan olarak, Miu'nun konuşmasında zerre irrite edici bir yan göremedim. Gayet eğitimli, ağzından çıkan her lafın altını doldurabilecek kapasitede, işkembeden atmayan ve bu sitenin kalitesini yükselten bir kaptan kendisi.
Bir sözüm de, "7. takım kapanmasın, diğer kaptanlar olarak destek verelim toparlayalım" diyenlere. Hayırdır, 7. takım kaptanı öldü mü? İyi niyetli olanlar, öncelikle uğradığı haksızlıkta Miu'nun yanında olsunlar bence.
Ayyyy ben iki kez mezun oldum bu üçüncü olacak 3 tane kep isterim ona göreBen kupa veriyorum, siz kep.. Güzel bir takım olmuş.
Kepin ikon olarak sabitlenmesi daha da manalı. Böylece kilo almazlar yeniden..
Peki.. bugüne kadar mezun olmuş olan 380 arkadaşımızı nasıl hallederiz? Ya da bu uygulamaya an itibari ile mi geçiyoruz?
üsluba dikkat..
bu kadar diyorum, gerisini siz anlayın.
keyfinizi kaçırttırmayın, karşılık olarak keyif kaçırtmayın.
niye buradayız yahu? kilo vereceksiniz, önümüz yaz.. radar dışına çıkartın bazı şeyleri / kişileri / mesajları vs.
KİB diye bir şey var.. basıyorsun yönetime gidiyor.. verme cevap. KİB le olsun bitsin.
lütfen.. lütfen.. bin kere lütfen.
Bunun üzerne de bu yazi paylaşıldı...Ha bide üslup önemliydi demiseaBahAR abla
Eki Görüntüle 2110079 Eki Görüntüle 2110080 Eki Görüntüle 2110081 Eki Görüntüle 2110083
E tabi güzel güzel söz verirler çünkü güzel uyarildilar.. ne simgeleri alındı ne de uslubunuza dikkat edin bi daha olmasın dendi.. sadece siz uymayın kib leyin dendi..Birinci kural gereği 9. takımı bu hafta etap dışı bırakmam gerekir, ancak bırakmıyorum. Çünkü 9. takımda üslup sorunu olan mesajlar Cuma akşamı yazıldı. Dün özelden görüşme imkanı bulabildiğim arkadaşlarım da bir daha olmamasına özen göstereceklerine söz verdiler.
Bu nedenle şu anda ceza vermeyi etik bulmuyorum.
Çünkü dediğim gibi bu kararlar yayımladığı andn itibaren geçerli ve olaylar bu kararlar öncesinde oldu.
Dilerim "huzur" sağlamak amaçlı bu yaklaşımdan gerekli ders alınmıştır.
Bu yazdığınızı üzerime alınmıyorum!!çünkü kullandığım üslup ve saygılı tutumumun karşılığı bu cevap olamaz..!, Burada hiç kimse çocuk değil kullandığınız "ya uyarsınız ya da uyarsınız "sözünü birey gördüğüm 14 yaşındaki oğluma bile kullanmıyorum..Sıra buraya mı geldi?
Hanımlar yeter artık, konu konuşuldu ve bitti, ya kurallara uyarsınız ya uyarsınız.
Bu yazdığınızı üzerime alınmıyorum!!çünkü kullandığım üslup ve saygılı tutumumun karşılığı bu cevap olamaz..!, Burada hiç kimse çocuk değil kullandığınız "ya uyarsınız ya da uyarsınız "sözünü birey gördüğüm 14 yaşındaki oğluma bile kullanmıyorum..
Dünden bu yana gördüğüm herkeste bir öfke bir tahammülsüzlük..ne oluyor yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?