- 8 Ağustos 2008
- 35.174
- 41.637
- 1.123
Bu paylaşımı okuduktan sonra 7.takıma gittim neler oluyor diye.. Çok şaşırdım ve üzüldüm..@Kazen @Mune seaBahAR
Çok özür diliyorum amacım kesinlikle saygısızlık yapmak değil ama büyük bir yanlışlık yapılıyor. Böyle olmaz resmen idam bu. Ben sabahtan beri yazılanları geçmiş olaylar sanıyorum daha akşam farkettim olanları. Bir takımda herkesi silip yakıp diğer takıma hak vermek büyük haksızlık.
Ne 7. Takım ne diğer takımlar haklı diyemem. Hiç biri haksız da diyemem. Ama ortada yapılan herşey aynı. Birinin diğerinden farkı yok. Neden bütün diyet bir takıma ödetiliyor ki.
Gidenler kendi isteğiyle ayrıldı yazmışsınız. Hiç kimse KK dan güle oynaya ayrılmıyor. Eğer ayrılma kararı alınıyorsa büyük kırgınlık vardır. Bizler siteye bu kadar anlam yükleyip neredeyse hayatımızın yüzde 90 ınını burada geçirirken sizler neden bi anda gözden çıkarıyorsunuz herkesi.
Yılların emeği var bir takımın üzerinde bu kadar kolay kapanmamalı.
Yapılacak bir şey mutlaka vardır. Böyle silip atmak yerine büyüklerimiz olarak bir yol gösterseniz. Herkes üzgündür eminim. sinirle herşey söyleniyor insanız duygularımız var. Ama son şansı herkes hakeder
Bunca insan.. Bunca emek..