Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz ellerine sağlık
3. Takımdan Denas14__ 11 haftada 11,9 kilo vererek mezun olmuştur.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-68#post-54803530
seaBahAR bir sorum olacak, mezun olan o gruptan ayrılıyor değil mi ?
Duruma göre değişebiliyor.
Kısa vadeli hedef belirleyip mezun olan ve sonrasında kalan kilosunu vermek için yarışmaya tekrar devam eden kişiler var. Ancak bunu yapabilmesi için aradan 6 ay geçmesi gerekiyor. Bu süre zarfında da takımında kurduğu dostlukları devam ettirmek istediği için kalabiliyor. Ancak 6 ay dolmadan üye listesine dahil olamıyor.
Bazı durumlarda da mezun olduğu halde takımda devam eden, çünkü yönetim kadrosunda olan arkadaşlarımız da olabiliyor. Ancak üye listesinde yer almıyorlar.
Duruma göre değişebiliyor.
Kısa vadeli hedef belirleyip mezun olan ve sonrasında kalan kilosunu vermek için yarışmaya tekrar devam eden kişiler var. Ancak bunu yapabilmesi için aradan 6 ay geçmesi gerekiyor. Bu süre zarfında da takımında kurduğu dostlukları devam ettirmek istediği için kalabiliyor. Ancak 6 ay dolmadan üye listesine dahil olamıyor.
Bazı durumlarda da mezun olduğu halde takımda devam eden, çünkü yönetim kadrosunda olan arkadaşlarımız da olabiliyor. Ancak üye listesinde yer almıyorlar.
3 mezun var galiba daha da varsa bana etiketleyerek bildirirseniz onlarada bir kep verelim
Tesekkur ederiz..hepsi tamamdır...
hepsi tamamdır...
3 mezun var galiba daha da varsa bana etiketleyerek bildirirseniz onlarada bir kep verelim
Ellerinize sağlık..Ben kupa veriyorum, siz kep.. Güzel bir takım olmuş.
Kepin ikon olarak sabitlenmesi daha da manalı. Böylece kilo almazlar yeniden..
Peki.. bugüne kadar mezun olmuş olan 380 arkadaşımızı nasıl hallederiz? Ya da bu uygulamaya an itibari ile mi geçiyoruz?