- 8 Ağustos 2008
- 35.174
- 41.637
- 1.123
Dış kapının dış mandalı olarak 7. Takımı takip etmişsin.. Sözüm yok.. Eyvallah daa buraya paylaşıma gelip tansiyon yükseltirsen bizden de bi hayırdır alırsın yani..Peki bu huzursuzluğu 7. takım kaptanı mı başlattı? Neden bütün ihale sevgili Miu kaptana bırakıldı? Huzursuzlukların başlamasının, 7. takımın üst üste aldığı birinciliklerle hiç alakası yok değil mi? 10 senedir neden zayıflayan üyelerin sağlığı düşünülmedi, burada ilk defa mı böyle yüksek kilolar veriliyor? Hiç kusura bakmayın olayları başlatan sizin amacını aşan ve son derece gereksiz mesajınız oldu zaten. Sizin mesajınız üzerine; Miu ve Aus, düzgün bir şekilde herkesin metabolizmasının farklı olduğunu anlatmaya çalıştılar. Bununla bile dalga geçmeye çalışıldı, "metabolizmaları bu kadar hızlıydı da, neden kilo aldılar madem" denilerek. Kışkırtınca, dalga geçilince iyi; cevap verilince "Aaaa üslup her şeyden önemli". Tabii, tabii. Gülerek ve kibarca her şey söylenebilir değil mi? Karşı tarafı çileden çıkar, tüm sınırlarını zorla, kontrolü kaybettir, şimdi de burada sevgi pıtırcığı gibi dolan. Böyle bir dünya yok. Benim 7. takımla hiçbir alakam olmamasına rağmen, Miu ve Aus'a yapılan haksızlığı asla kabul etmiyorum
Ben 7. takımı dışarıdan takip ediyorum, tıpkı sevdiğim bir dizi gibi oldular benim için, bütün üyelerini tek tek tanırım. Kimisinin cuma tartısını gördüğümde sevinçten gözlerim doldu, kiminin kaynanasını boğmak istedim, kiminin ayağı takılıp tökezlediğinde kendim diyeti bozmuşum gibi üzüldüm. En başta kaptanları olmak üzere, hepsi rengarenk, tertemiz yürekli, komplekssiz ve şerbet gibi kadınlar.
Üslup, üslup denmiş, "lanlı lunlu" konuşuyor denmiş. Ben argodan hiç hoşlanmayan bir insan olarak, Miu'nun konuşmasında zerre irrite edici bir yan göremedim. Gayet eğitimli, ağzından çıkan her lafın altını doldurabilecek kapasitede, işkembeden atmayan ve bu sitenin kalitesini yükselten bir kaptan kendisi.
Bir sözüm de, "7. takım kapanmasın, diğer kaptanlar olarak destek verelim toparlayalım" diyenlere. Hayırdır, 7. takım kaptanı öldü mü? İyi niyetli olanlar, öncelikle uğradığı haksızlıkta Miu'nun yanında olsunlar bence.
Hayırdır güzelim..
7. Takım kapanmasın dedik dee @MiuLego öldü mü dedik.. Takım da kapanmasın üyeleri de kaptanı da dönsün devam etsin..
Gönlümüzden geçen bu iken, böyle saçma ithamlar..
Lütfen yaa.. Her önüne gelen yazmasın paylaşıma.. Lütfen..
Son zamanlar ne yorucu ne hoşnutsuzca oldu burayı okumak..
Cidden eskiden buraları dutlukdu..
Şimdiyse alabildiğine grii..
Son düzenleme: