sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
26. tur 1. hafta performans yarışmaları hazırlanmıştır. Sonuçları ekteki listededir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-22#post-53222665
sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
26. tur 1. hafta performans yarışmaları hazırlanmıştır. Sonuçları ekteki listededir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-22#post-53222665
Biraz gec olsa da 9.evet de geldi :)Vee 8 evet cevabı ile çoğunluk sağlanmış olduseaBahAR canım.
Bence böyle bişeyde baharın işi daha zor olur cnm ve oyalar zaman alırOylama bittiğine göre ben de nacizane bir şey danışmak istiyorum. Şimdi analizlerde karne notları derecelere göre yapılıyor ya. Onu dereceye göre değil de takım ortalamalarına göre yapmak mümkün müdür acaba?
Bazen çok küçük 0.05 lerle sıralama oluyor.. Yani mesela 1. nin 1.05 ken 2. nin 1.00 oluyor.
Ya da bazen 0.70 ler ile derece yapılıyor.. Ortalamaya göre bir hesap yapılma imkanı olursa daha mı iyi olur ki diye bi düşündüm.. Ama nasıl hesaplanır onu bilemedim.. Belki okullardaki gibi bi not sistemi olabilir.
Her etapta takım ortalaması yazdığımız gibi notumuzu da yazarız.. O notun nasıl hesaplanacağını da çıkarabilirsem bi..Bence böyle bişeyde baharın işi daha zor olur cnm ve oyalar zaman alır
Bilemedim cnm ama heralde aynı kapıya çıkarHer etapta takım ortalaması yazdığımız gibi notumuzu da yazarız.. O notun nasıl hesaplanacağını da çıkarabilirsem bi..
Oylama bittiğine göre ben de nacizane bir şey danışmak istiyorum. Şimdi analizlerde karne notları derecelere göre yapılıyor ya. Onu dereceye göre değil de takım ortalamalarına göre yapmak mümkün müdür acaba?
Bazen çok küçük 0.05 lerle sıralama oluyor.. Yani mesela 1. nin 1.05 ken 2. nin 1.00 oluyor.
Ya da bazen 0.70 ler ile derece yapılıyor.. Ortalamaya göre bir hesap yapılma imkanı olursa daha mı iyi olur ki diye bi düşündüm.. Ama nasıl hesaplanır onu bilemedim.. Belki okullardaki gibi bi not sistemi olabilir.
OYLAMA
Bildirimde bulunmayan üye ile ilgili Karar Defterinde yer alan maddemiz şöyle:
"Sözkonusu üye kilo bildiriminde bulunduğunda aldığı/verdiği kilo, yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünür."
Değişiklik Gerekçesi:
Maddede, üyenin kilo alması ve vermesi aynı şekilde işleme tabii tutulmaktadır. Oysa ikisi farklı ele alınmalıdır.
Üyenin kilo alması, hem kendisi hem de takım yüzdesi için negatif bir durumdur. Alınan kilo, bildirimde bulunulmadığı süreye bölündüğünde bu negatif etki azalmaktadır. Eğer bu maddeyi düzeltirsek, kilo aldığı için bildirimde bulunmama alışkanlığını da bertaraf etmiş oluruz.
Öneri:
Bildirimde bulunulmayan sürede üye;
1- Kilo verdiyse; fark, yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünür.
2- Kilo aldıysa; fark, ilgili etaba olduğu gibi yansıtılır, bölünme yapılmaz.
1. TAKIM : EVET
2. TAKIM : EVET
3. TAKIM : EVET
4. TAKIM : EVET
5. TAKIM : EVET
6. TAKIM : EVET / HAYIR
7. TAKIM : EVET
8. TAKIM : EVET
9. TAKIM : EVET
12. TAKIM : EVET
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
OYLAMA KOŞULLARI
Oylama için son gün 26 Ekim Perşembe günüdür. 12 takım için yeterli oy 7 evet/hayır oyudur. Oy sonucunun evet çıkması halinde 541. etap yani 27 Ekim Cuma tarihli bildirimler bu kural dahilinde yapılacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?