Sevgili bahar bildirimde bulunmama ile ilgili olarak benimde soyleyeceklerim var metin hazirlarken aklinda olsun beyin jimlastigi babinda
Ben listede bulundugum donemde is seyahati nedeniyle sehir disinda bulundugum durumlarda bildirimde bulunamamistim zaten ust uste 2 hafta sehirdisi gorevim olunca da mecburen listede izne ayrilmistim bu tur sik sik is seyahatine gidenler icin bir uygulama yapabilir miyiz
Bir diger konu gene ziyaret ti gezme idi cumalari olmayanlar farkli tartida tartilip kg bildirse bu ne kadar saglikli olur olur mu (bazen basimiza geldi eczaneye git tartil dedik ama cok saglikli sonuc alamadik tarti farki var malum)gerci bu yaz tatilinde cok basimiza geldi mevsim degistigi icin fazla gezme olmaz
Bir diger konu da sabah tarti unutulup kahvalti yapildi mesela tok hali ile de olsa tartilinacak mi ya da ben gene kendimden ornek veriyorum su an listede olmasam da takim icinde tuttugumuz listede kg bildiriyorum bazen uyuyakaliyoruz ise yetismek icin acele ile evden firliyoruz ve tartilmayi unutuyoruz bu durumda ne olacak
Aklimda boyle sacma seyler geldi bunlari burada paylasayim dedim belki diger kaptan arkadaslarinda aklina biseyler gelir senin metni hazirlarken aklina duser
Gevezeligim tuttu seni kizdirmadan kacayim