berilceee kaptan arkadaş ilk benim grubumla başlamıştı meraktan baktım da 262. etapta 92.6 ile takımdan ayrılmış. Aylin90 ken nedense 242. Etapta aylin90_ olarak kayıtlara girilmiş.
Bu gün listeye girecekseniz diye yazayım dedim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-sonuc-listeleri.153328/page-56#post-22637788Canim benim.nikim herzaman aylin90
Aylin90_ yok benim. O kisi yanlis yazmistir belkide
Sanirim listedeki herkesin nikin sonunda _ bu vardi diye hatirliyorum?
Bızde nıcc degıstı sandıkhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...-sonuc-listeleri.153328/page-56#post-22637788
bak burada. 239. etapta aylin90 iken 240. etapta aylin90_ olmuş. evet herkesin nickinin sonuna eklenmiş. çok ilginç :))
yukarda 242 yazmışım pardon.
Tesekkürler kaptanım emegıne saglıkberilceee kaptan arkadaş ilk benim grubumla başlamıştı meraktan baktım da 262. etapta 92.6 ile takımdan ayrılmış. Aylin90 ken nedense 242. Etapta aylin90_ olarak kayıtlara girilmiş.
Hayır takımdan ayrıldığı için yeni üye gibi girecek. Ama yanına 262. Etapta 1. takımdan ayrılan üye diye not düşülecekBızde nıcc degıstı sandık
Şimdi 262. Etabımı baz alıp yuzdeyı 200 küsüre bolmelıyım
Ausencia bır el at kaptanım
Tamam teşekkür ederımHayır takımdan ayrıldığı için yeni üye gibi girecek. Ama yanına 262. Etapta 1. takımdan ayrılan üye diye not düşülecek
Hayır takımdan ayrıldığı için yeni üye gibi girecek. Ama yanına 262. Etapta 1. takımdan ayrılan üye diye not düşülecek
İnşallah yanlış yönlendirmemişimdir.Ay cokk sagol
Kaptanım bırazdan işe gıtmem lazımİnşallah yanlış yönlendirmemişimdir.
Bızde nıcc degıstı sandık
Şimdi 262. Etabımı baz alıp yuzdeyı 200 küsüre bolmelıyım
Ausencia bır el at kaptanım
Tamam kaptanım öyle yaptık
Berilcee şu an müsait değilim ...yarışmacının geçmiş kontrolü için .
Anka Kaptanımın mesajından anladığım ... üyenin kendi istediği ile ayrıldığı etaptan 6 ay geçmiş ...
Yeniden yeni bir nickle de yarışmamış ise... yeni üye girişi yapılır . Tekrar baş.hedef kilosu yazılır.
Yanına da kendi istediği ile ... etapta ayrılan üye geri döndü yazılır.
Tatil dönüşü bir mesaj yazmıştım.. bilmekaçıncı sayfadan sonrasını okumadım, bilginize. Benlik bir durum varsa söylersiniz, diye.Eki Görüntüle 2037468
Sevgılı bahar bır mesaj yazmıstım bır üyem hakkında
Acaba gözden mı kaçtı
Lütfen bılgılerıne bakabılırmısın farklı bırsey varmı
Teşekkür ederım
Hayırlı geceler
Yardımın için teşekkürler tatım. Sen bu arşiv konusund pratik yapıyorsun anlaşılan :)berilceee kaptan arkadaş ilk benim grubumla başlamıştı meraktan baktım da 262. etapta 92.6 ile takımdan ayrılmış. Aylin90 ken nedense 242. Etapta aylin90_ olarak kayıtlara girilmiş.
Ben o mesajı okudum onun ıcın bızım takıma etıketleyıp yazmıştımTatil dönüşü bir mesaj yazmıştım.. bilmekaçıncı sayfadan sonrasını okumadım, bilginize. Benlik bir durum varsa söylersiniz, diye.
Keşke o mesajı okuyup, son ana bırakmasaydın bu bilgi talebini.
Her neyse.
bilgi:
12/8/2011 97,6 kilo ile giriş
262. etapta 1. takımda iken ayrılmış.
Yeni üye işlemi yapıp yanına not yazacaksın.
Yardımın için teşekkürler tatım. Sen bu arşiv konusund pratik yapıyorsun anlaşılan :)
Ben o mesajı okudum onun ıcın bızım takıma etıketleyıp yazmıştımTatil dönüşü bir mesaj yazmıştım.. bilmekaçıncı sayfadan sonrasını okumadım, bilginize. Benlik bir durum varsa söylersiniz, diye.
Keşke o mesajı okuyup, son ana bırakmasaydın bu bilgi talebini.
Her neyse.
bilgi:
12/8/2011 97,6 kilo ile giriş
262. etapta 1. takımda iken ayrılmış.
Yeni üye işlemi yapıp yanına not yazacaksın.
Yardımın için teşekkürler tatım. Sen bu arşiv konusund pratik yapıyorsun anlaşılan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?