Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
berilceee kaptan üyeniz olan aylin90 iki haftalık eksilen kilosunu baz alarak hesaplamışsiniz geçen hafta bildirimde bulunmamış üye, karar defterine baktım böyle bir uygulama yok
Şayet benim gözümden kactiysa böyle bir güzellik yapılıyorsa yeni üyelere süper bisey yeni üye başladığı gün itibariyle listeye girene kadar çok güzel kilolar veriyor ama biz listeye girdiği haftayı hesapliyorduk .bundan sonra bizde uygulayabiliriz böyle güzellikler ozaman
Geçen hafta cuma amelıyat olmustuberilceee kaptan üyeniz olan aylin90 iki haftalık eksilen kilosunu baz alarak hesaplamışsiniz geçen hafta bildirimde bulunmamış üye, karar defterine baktım böyle bir uygulama yok
Şayet benim gözümden kactiysa böyle bir güzellik yapılıyorsa yeni üyelere süper bisey yeni üye başladığı gün itibariyle listeye girene kadar çok güzel kilolar veriyor ama biz listeye girdiği haftayı hesapliyorduk .bundan sonra bizde uygulayabiliriz böyle güzellikler ozaman
Takımdan ayrıldığı için yeni üye gibi işlem yapıyoruz ama diğer konuda listeye girmemesi gerekir o zaman. berilceee aylini çıkarıp düzenlemen lazım listeyi.Üstelik uzak kaldığı etap sayısına da yüzdesinin bölünmesi gerekiyordu
Gerekmıyormus teyıt alınıp yazıldıÜstelik uzak kaldığı etap sayısına da yüzdesinin bölünmesi gerekiyordu
Okudum okudum hepsini okudumGeçen hafta cuma amelıyat olmustu
Bende o haftakı kontrol amaçlı bıldırımını baz aldım
Üye 28 temmuz gırıslı okudun mu
Bunun benım inisiyatifime bağlı olduğunu düşünüyorumTakımdan ayrıldığı için yeni üye gibi işlem yapıyoruz ama diğer konuda listeye girmemesi gerekir o zaman. berilceee aylini çıkarıp düzenlemen lazım listeyi.
Bızım takım çok ılgını cekmıs ne güzelOkudum okudum hepsini okudum
Mesala üye haftaya giriyim ozaman demiş
Olması gereken bu hafta listeye girmeyecek haftaya girmesi bugünkü kilosunu da baz alınması gerekir
Hata değil bu bilinçli yapılmış yıllardır burda olan biri yeni üyenin girişindeki kiloyu baz alınıp hesaplanmadigini bilirGerekmıyormus teyıt alınıp yazıldı
6 ayı epey bır geçmiş 280 etap kadar
Elınız degmişken ayulduzla ıyı bır kontrol edın benım dıdıkleme zamanım olmuyor işten
Sonra söylerseniz düzeltırım hatamı canım
Hata değil bu bilinçli yapılmış yıllardır burda olan biri yeni üyenin girişindeki kiloyu baz alınıp hesaplanmadigini bilirGerekmıyormus teyıt alınıp yazıldı
Elınız degmişken ayulduzla ıyı bır kontrol edın benım dıdıkleme zamanım olmuyor işten
Olur mu hiç bizim kilolarımız 1 haftalıkken onun ki 11 günlük oluyor... 2 günde bile 1 kilo verilebiliyor bazen.Bunun benım inisiyatifime bağlı olduğunu düşünüyorum
Bır aydır takımda
Edıtorler hata olduğunu düşünürse gerekenı yaparım kaptanım
Her takımı okurum zaman zaman okunmamasi gerek diye bir kural oyok zannersem Allah'ın işi işte bugün bunu çıkardı karsimaBızım takım çok ılgını cekmıs ne güzel
Gerekmıyormus teyıt alınıp yazıldı
Olurmu öyle şey AnkaOlur mu hiç bizim kilolarımız 1 haftalıkken onun ki 11 günlük oluyor... 2 günde bile 1 kilo verilebiliyor bazen.
Teşekkür ederım kaptanımKusura bakma ama bunu hep yapıyorsun biri seni bir konuda uyardığı an hemen kinayeye bağlıyorsun
Ben doğru bildiğimi söyledim tabiki insan hatada yapabilir tıpki seninde yaptığın gibi
Bundan sonra seninle ilgili birşeye de karışmamaya özen gösteririm senin değiminle bende başkalarının hatalarını didiklemekten hoşlanmıyorum