Kız ona 1 e git demiş beril kaptan. Ben de orda etiketlediydim. Kemal Sunalın inatçı filmine döndük
Yanlis yerdeler yalniz5. Takima 2 3 uye daha yonlendirsek yeterli olur heralde. Bugun pazar oldugundan cogu kisi gezmede tozmada yarin patlar burasi
Git 5e canimm.4 sonra gelenlerden gonderirler :)))4 e mi gideyim 5 e mi ?
Bizim sucumuz yok kiYanlis yerdeler yalniz
Evet o acidan rahatimBizim sucumuz yok ki
Bahar kimin fikriydi derse beni söylemeyin kazen acımış halimize deyin olur mu5. Takima 2 3 uye daha yonlendirsek yeterli olur heralde. Bugun pazar oldugundan cogu kisi gezmede tozmada yarin patlar burasi
Bahar kimin fikriydi derse beni söylemeyin kazen acımış halimize deyin olur mu
Slm arkadaşlar bende yeni diyete girdim tatile 74 kg gittim 80 kg döndüm dynamıc eliptik bisiklet aldım tatile çıkmadan 4 gündür 40 dk yapıyorum sabahları 78 kg gördüm hedef 65 inş.
Ben demin kıza banyo yaptırırken bi yandan yönlendirme yaptımAy kucagimda cocugumla yonlendirme yapiyorum bide tel sarjda ben ayaktayim eyyy cuma yarismasi halki gorun fedakarligi
Bahar kimin fikriydi derse beni söylemeyin kazen acımış halimize deyin olur mu
Yolu mu bulamadılar acaba Bi etiketlesek4.takima gelen giden yok yalniz
Ben demin kıza banyo yaptırırken bi yandan yönlendirme yaptım
ben etiketledim bi kisiyi orda amaYolu mu bulamadılar acaba Bi etiketlesek
Ben ilk takımı açtım. Akşam bildirim göndermiş kazen ama ben görmedim daha yattım. Gece çocuğu emzirmeye kalktım bi baktım 40 kişiden fazlabenim hosuma gitti bu is
ben etiketledim bi kisiyi orda ama
Ben ilk takımı açtım. Akşam bildirim göndermiş kazen ama ben görmedim daha yattım. Gece çocuğu emzirmeye kalktım bi baktım 40 kişiden fazlasanki 40 civcivim sağa sola kaçışmış gibi hissettim baya zor toplamıştım
Çoğunu başka takımlara gönderdim. Çoğu da kuralları görünce kaçtı40 kisiyi nasil idare ettin
Yolu mu bulamadılar acaba Bi etiketlesek
benim hosuma gitti bu is
ben etiketledim bi kisiyi orda ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?