- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Butun takımları 12 kişi yapalım inşallah Herkes zayıflasın KK da tombik kimse kalmasınListede degil kaptanim 8 olunca istemicm uye diyorum listemde 7 kisi var.biri gidecek 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Butun takımları 12 kişi yapalım inşallah Herkes zayıflasın KK da tombik kimse kalmasınListede degil kaptanim 8 olunca istemicm uye diyorum listemde 7 kisi var.biri gidecek 6
4 takımın kaptanın şefkatli kollarına fırlatıyorum seniSize annnneaaaaa diyebilir miyim ?
Biri tutsun beni kollarımdan zayıflamaya çok ihtiyacım var
5.takima kos canim onlar seni tutar zayiflatirSize annnneaaaaa diyebilir miyim ?
Biri tutsun beni kollarımdan zayıflamaya çok ihtiyacım var
Kiz 5 degil miydi hatlar karisti4 takımın kaptanın şefkatli kollarına fırlatıyorum seni
Sen de 5 e git o zaman :)))Bende katilmak isterm
5. Takima gidebilirsin canimBen nereye girebilirim hanimlar:)
Nasil gidicem:)Sen de 5 e git o zaman :)))
Kurbandan sonra gelen cok olur simdi herkes tatilde löp löp yiyolarButun takımları 12 kişi yapalım inşallah Herkes zayıflasın KK da tombik kimse kalmasın
4 u tamamlayalım bence yoksa Colorayzn benim 4 üyeyi alacakKiz 5 degil miydi hatlar karisti
4. Takima gidebilirsinBenim kilo vermem lazım ama ha bire bozuyorum diyeti
Nasil1. Takıma gıt canım
4 takima git cnm etiketledim seni orda
Bencede kalmamali cuma yarismalari bence cok faydali ben asla veremezdim senelerdir diyetteyim ama verememistim simdi cok sukur diyeyim bazen.yavaslasa da super.bunu.icat edenlere minnettarimm ❤Butun takımları 12 kişi yapalım inşallah Herkes zayıflasın KK da tombik kimse kalmasın
Tesekkurler anka kaptanim bende sizleri seviyorum :)
Kız ona 1 e git demiş beril kaptan. Ben de orda etiketlediydim. Kemal Sunalın inatçı filmine döndük4 takima git cnm etiketledim seni orda