Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Takima gidebilirsin canimBende katılmak istiyorum arkadaşlar motive olamıyorum
Ahhh haklısın alıntı yapmam gerekirdi. Zaten şaka mahiyetinde yazmıştım hakaret amaçlı değil yanlış anlaşıldım.Aklı başında insanlar gelsin lafını size iade ediyorum. Gayet aklım başımda benim. Durup dururken yazmadım topiğe. Link gelmiş buna istinaden yazdım. Düzgün iletişim kurmak şart. Arkadaşlar sadece katılmak isteyenler yazsın demeniz gerekli. İnsanları aklı başında olmamakla itham edemezsiniz. Hiç hoşuma gitmedi. Göz ardı ediyorum.
Kaptanı kim etiketleyelim. Belki haberi yoktur.3. Takimdada az kisi var ama kaptanlari hic uye lazim demiyo acaba denemedeki uyeler yeterli diyemi
Ben yazdim takima kaptanin kim oldugunu bilmiyorum :)Kaptanı kim etiketleyelim. Belki haberi yoktur.
12.takim hali hazirda 4 uyesi varmis bizde o da yok malesef.12 ve 8. Takimdada az uye var Anka uye laizm degil mi size :)
Evett benim ihtiyacım var ama daha çok ihtiyacı olanlar dolsun diye bekliyorum. 4 kişi var benim yedekte. Listeden 1 arkadaşım hamilelik nedeniyle ayrılıyor. 8 kişi falanız yani12 ve 8. Takimdada az uye var
Sizin kac uyeniz var listede olan12.takim hali hazirda 4 uyesi varmis bizde o da yok malesef.
He yedekte varsa tamam ozmn 5 ,4,3 e yonlendirelim 8. Takimda ihtiyaci varsa yazar heraldeEvett benim ihtiyacım var ama daha çok ihtiyacı olanlar dolsun diye bekliyorum. 4 kişi var benim yedekte. Listeden 1 arkadaşım hamilelik nedeniyle ayrılıyor. 8 kişi falanız yani
Benim yedekte 2kisi var suan listemde de 7 .8 kisi olunca aramicam zaten uye fln :)Evett benim ihtiyacım var ama daha çok ihtiyacı olanlar dolsun diye bekliyorum. 4 kişi var benim yedekte. Listeden 1 arkadaşım hamilelik nedeniyle ayrılıyor. 8 kişi falanız yani
Listede 8 kişi mi var. Vavvv benim toplam 8. Liste içi yedek falan.Benim yedekte 2kisi var suan listemde de 7 .8 kisi olunca aramicam zaten uye fln :)
Listede degil kaptanim 8 olunca istemicm uye diyorum listemde 7 kisi var.biri gidecek 6Listede 8 kişi mi var. Vavvv benim toplam 8. Liste içi yedek falan.
Geleni yönlendiririz canım. 1. Takıma da yazdım yeterli sayıya ulaşınca 4 e gondereceğiz diye.
Yani size 2 kisi yeterli degil mi ?Listede degil kaptanim 8 olunca istemicm uye diyorum listemde 7 kisi var.biri gidecek 6
Birinin katilimiaz digeridedaha önce birakip girmisti saglam degil.o sebepten kaptanim.Yani size 2 kisi yeterli degil mi ?
Anladim kaptanim. Gerekli yonlendirmeyi yaparizBirinin katilimiaz digeridedaha önce birakip girmisti saglam degil.o sebepten kaptanim.