İyi geceler herkese.
Öncelikle İzmir ve Bodrum'da yaşayanlara çok geçmiş olsun arkadaşlar. Rabbim beterinden korusun inşallah.
@seabahar ın bahsettiği konuyla ilgili yapılan hata konusunda acaba aramanın nasıl yapılacağı mı bilinmiyor ki diye düşündüm . Anlatayım dedim nacizane.
Diyet grupları başlığına geliyoruz. yani bu takımların vs konu başlıklarının olduğu forumda iken ekranımızın sağ üst köşesinde ARA yazan kısma geliyoruz. Burada üye mesajlarında ara kısmına yeni uyemizin adını yazıyoruz. Alt kısımda SADECE BU FORUMU ARA kısmını işaretliyoruz. Ve arama yapıyoruz. Eğer mesajlar çıkarsa üye geçmişte yarışmıştır. Kullanıcı adı değişikliği yapmış olsa bile bu şekilde mutlaka çıkar.
Eğer mesajlar çıktıysa ve yarıştığı kesinse sonuç listeleri kısmına geliyoruz ve buradayken ara kısmına uyenin adını yazıyoruz. Sadece bu konuyu ara diyoruz . Şayet kullanıcı adı değişikliği yapmadıysa yarışmadan ayrıldığı bilgileri buluyoruz.
Ama sonuçlarda hiç birşey çıkmadı diyelim.
Bu sefer ilk arama yaptığımız yere geri geliyoruz. Diyet grupları forumuna yani.
Burada yine üyenin mesajlarında ara kısmına uyenin adını yazıyoruz. En çok Kaçıncı takım çıktıysa giriyoruz. Mesajlara bakıyoruz. Alıntılarda bu uyenin yazdığı mesaj var ama isim farklı işte bu alıntıdaki isim uyenin eski ismi. Şimdi sonuç listelerine gidip bu ismi yazıyoruz üyemizin yarışmadan ayrıldığı bilgileri buluyoruz.
Bende bende :) hemen favorilerime ekledimmcanım eline sağlık, çok faydalı bi bilgiye eriştim sayende
İyi geceler herkese.
Öncelikle İzmir ve Bodrum'da yaşayanlara çok geçmiş olsun arkadaşlar. Rabbim beterinden korusun inşallah.
@seabahar ın bahsettiği konuyla ilgili yapılan hata konusunda acaba aramanın nasıl yapılacağı mı bilinmiyor ki diye düşündüm . Anlatayım dedim nacizane.
Diyet grupları başlığına geliyoruz. yani bu takımların vs konu başlıklarının olduğu forumda iken ekranımızın sağ üst köşesinde ARA yazan kısma geliyoruz. Burada üye mesajlarında ara kısmına yeni uyemizin adını yazıyoruz. Alt kısımda SADECE BU FORUMU ARA kısmını işaretliyoruz. Ve arama yapıyoruz. Eğer mesajlar çıkarsa üye geçmişte yarışmıştır. Kullanıcı adı değişikliği yapmış olsa bile bu şekilde mutlaka çıkar.
Eğer mesajlar çıktıysa ve yarıştığı kesinse sonuç listeleri kısmına geliyoruz ve buradayken ara kısmına uyenin adını yazıyoruz. Sadece bu konuyu ara diyoruz . Şayet kullanıcı adı değişikliği yapmadıysa yarışmadan ayrıldığı bilgileri buluyoruz.
Ama sonuçlarda hiç birşey çıkmadı diyelim.
Bu sefer ilk arama yaptığımız yere geri geliyoruz. Diyet grupları forumuna yani.
Burada yine üyenin mesajlarında ara kısmına uyenin adını yazıyoruz. En çok Kaçıncı takım çıktıysa giriyoruz. Mesajlara bakıyoruz. Alıntılarda bu uyenin yazdığı mesaj var ama isim farklı işte bu alıntıdaki isim uyenin eski ismi. Şimdi sonuç listelerine gidip bu ismi yazıyoruz üyemizin yarışmadan ayrıldığı bilgileri buluyoruz.
rica ederim canım. biraz karışık oldu ama aslında uygulamada 5 dk almaz...Parmaklarının ucundan öptüm, kabul buyurulsun lütfen.
Bu bölümü lütfen bütün takım yönetimleri okusun.
Ayrıca bir not eklemeliyim. Sizler, yarışmacıyı öncelikle disklaifiye listesinde arayınız. Çünkü eğer orada bulur iseniz zaten oylama yapmanız gerekecek.
Baktınız ve diskalifiyede yok. Geçmiş yarışma sonuçlarına baktınız ve gördünüz ki üye daha önce yarışmış. Ancak bilgiler karışık geldi, çoklu giriş, çıkış yapmış üyelerde zorlanabilirsiniz. Bu tip zorlandığınız durumda bende arşiv bilgisi zaten var.
Üyeniz deneme sürecinde iken "ETAP LİSTESİNE ALMADAN ÖNCE" paylaşıma bana hitaben mesaj yazarsanız, ben size zaten son durumunu dosyamdan bakar ve söylerim. Son güne bırakmamanız çok önemli, her an burada olmuyorum, biliyorsunuz.
Siz yeter ki yeni sandığınız üyenin eski üye olduğunu tespit etmiş olun ve etap raporunda ve ona bağlı işleyen mekanizmada aksamaya yol açmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?