sevgili kaptanlar ve@seabahar performans uygulaması 23. tur sona ermiştir. 6. takım 2 adet sarı kart alarak 4 hafta boyunca sonuç listesi hazırlama cezası almıştır. 4,5,7 ve 12 takımlar 23. tur boyunca hiç nota almadıkları için başarılı olmuşlardır. Tebrik ederim umarım hata yoktur arkadaşlar link aşağıdadır
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/performans-uygulamasi-cuma-zayiflama-yarismasi.638656/page-21#post-51817375
Sağol canım
Emeğine sağlık canım..
Çok geçmiş olsun bu arada.. Allah şifa versin..
Geçmiş olsun canım..
Sevgili kaptanlar ramazan bayrami sebebiyle uyelerin bayram tatiline gidecekleri dusunulerek 523. Etap ve 524. Etabin birlestirilmesi icin evet degilse hayir oylama olarak oyunuzu kullaniniz oycoklugu ile sonuclanacaktir
Takim olarak oyunuzu kullanirmisiniz
1.takim evet/hayir
2.takim evet
3.takim evet
4.takim hayir
5.takim hayir
6.takim hayir
7.takim hayir
8.takim hayir
9.takim evet/hayir
10.takim evet/hayir
12.takim hayir
13.takim hayır
14.takim hayır
Sevgili kaptanlar ramazan bayrami sebebiyle uyelerin bayram tatiline gidecekleri dusunulerek 523. Etap ve 524. Etabin birlestirilmesi icin evet degilse hayir oylama olarak oyunuzu kullaniniz oycoklugu ile sonuclanacaktir
Takim olarak oyunuzu kullanirmisiniz
1.takim evet/hayir
2.takim evet
3.takim evet
4.takim hayir
5.takim hayir
6.takim hayir
7.takim hayir
8.takim hayir
9.takim hayir
10.takim evet
12.takim hayir
13.takim hayır
14.takim hayır
Benim gibi dilbilgisi ve imla takıntılı olan arkadaşlarım için mesajımı yeniden yayımlıyorum:
Yanılmıyorsam 9 takım hayır oyu kullanmış görünüyor.
Bu durumda etap birleştirmesi yapılmayacaktır, yola çıkacak olanlar bildirimlerini Perşembe günü paylaşım alanına ekleyebilirler.
Sonuç listesi hazırlama programını şimdi güncelliyorum, bilginize.
Oylamaya katılanlara teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?