Ya çok gecmis olsun allah şifa versin inşallah yakın zamanda toplight kaptanımKizlar kusura bakmayin buyuk oglan apadist ameliati oldu kucugun atesi 39 un altina inmiyor 2 saatlik uyku ile ise gidonce devreler karismis hemen duzeltiyorum tesekkur ederim
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.Kizlar kusura bakmayin buyuk oglan apadist ameliati oldu kucugun atesi 39 un altina inmiyor 2 saatlik uyku ile ise gidonce devreler karismis hemen duzeltiyorum tesekkur ederim
Cok gecmişolsun cnmKizlar kusura bakmayin buyuk oglan apadist ameliati oldu kucugun atesi 39 un altina inmiyor 2 saatlik uyku ile ise gidonce devreler karismis hemen duzeltiyorum tesekkur ederim
ne kusuru canım bizimkide hasta uykusuzum bende bı msji seksen kere düzeltiyorumKizlar kusura bakmayin buyuk oglan apadist ameliati oldu kucugun atesi 39 un altina inmiyor 2 saatlik uyku ile ise gidonce devreler karismis hemen duzeltiyorum tesekkur ederim
sevgili kaptanlar ve@seabahar performans uygulaması 23. tur sona ermiştir. 6. takım 2 adet sarı kart alarak 4 hafta boyunca sonuç listesi hazırlama cezası almıştır. 4,5,7 ve 12 takımlar 23. tur boyunca hiç nota almadıkları için başarılı olmuşlardır. Tebrik ederim umarım hata yoktur arkadaşlar link aşağıdadır
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-21#post-51817375
Hakkım her zaman helal olsun..eline emeğine sağlık püsküütümseni gereksiz yere çok yoruyor ve geriyoruz hakkını helal et canımcım
Ellerine sağlık kaptanım..sevgili kaptanlar ve@seabahar performans uygulaması 23. tur sona ermiştir. 6. takım 2 adet sarı kart alarak 4 hafta boyunca sonuç listesi hazırlama cezası almıştır. 4,5,7 ve 12 takımlar 23. tur boyunca hiç nota almadıkları için başarılı olmuşlardır. Tebrik ederim umarım hata yoktur arkadaşlar link aşağıdadır
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-21#post-51817375
Geçmiş gitmiş olsun dilerim.Kizlar kusura bakmayin buyuk oglan apadist ameliati oldu kucugun atesi 39 un altina inmiyor 2 saatlik uyku ile ise gidonce devreler karismis hemen duzeltiyorum tesekkur ederim
Senin ufaklığa da geçmişler olsun.ne kusuru canım bizimkide hasta uykusuzum bende bı msji seksen kere düzeltiyorumgeçmiş olsun ateş dusmuyorsa şu ara Ankara'da 6.hastalik salgını var sende Ankara'dasin acaba onu diye dusundum
Canim cuma dan beri dusmuyor ates 6.hastaligi gecirdik daha once biz dr dun gece bogaz dedi ama 15 gun once de penisilin yemisti beta yuzunden anlamadim size de grcmis olsunne kusuru canım bizimkide hasta uykusuzum bende bı msji seksen kere düzeltiyorumgeçmiş olsun ateş dusmuyorsa şu ara Ankara'da 6.hastalik salgını var sende Ankara'dasin acaba onu diye dusundum
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.
Cok gecmişolsun cnm
Ellerine ve emeğine sağlık canımOkadar yoğunluk ve hastalık arasında senide uğraştırdık Hakkını helal et
Cok tesekkur ederim arkadaslarHakkım her zaman helal olsun..
Ellerine sağlık kaptanım..
Geçmiş gitmiş olsun dilerim.
Senin ufaklığa da geçmişler olsun.
çok geçmiş olsun kaptanimKizlar kusura bakmayin buyuk oglan apadist ameliati oldu kucugun atesi 39 un altina inmiyor 2 saatlik uyku ile ise gidonce devreler karismis hemen duzeltiyorum tesekkur ederim
Tesekkurler cnmçok geçmiş olsun kaptanim
Çok geçmiş olsun. Beta pozitifken dili beyaz çilek gibimi oldu.Canim cuma dan beri dusmuyor ates 6.hastaligi gecirdik daha once biz dr dun gece bogaz dedi ama 15 gun once de penisilin yemisti beta yuzunden anlamadim size de grcmis olsun
Saol cnm yok olmadi kulturde ciktiÇok geçmiş olsun. Beta pozitifken dili beyaz çilek gibimi oldu.
Sevgili nanekekik bu sekilde diskalifiye uyenin oylamasini yapiyorduk yanlis hatirlamiyorsam tek tek takim isimlerinin yazilmasi gerekiyorSevgili takım kaptanlarim
Birçok üyenin cuma günü (23.06.17) öncesinde bayram tatiline gidecek olması nedeni ile
523.etap ve 524.etabin birleştirilmesini talep ediyoruz
İtirazı olan takımlar 3gun içerisinde itirazda bulunmalı aksi halde oy çokluğu esas olan oylamada evet oyu kullanmış sayilacaklardir şimdiden iyi bayramlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?