Canım biliyorum o kuralı ama bir kişi izne ayrılıyor takım sayımız 15 yine.Ellssa kaptanim bu hafta listeniz 26 kisi farkindasinizdir herhalde gerci 2 uye izne ayriliyor ama 16 uye icin butun takimlarin onayini almalisiniz karar defterine gore sure bitmeden hatirlatayim dedim duzeltmeyi yapabilirsiniz diye
Ellssa kaptanıma ulaşamadım vakit geçmeden ben yazayım dedim bu hafta 1 üyemiz izne ayrılıyor o şekilde listemiz 15 kişi kalıyor eğer kaptanlarım bir itirazınız yoksa listemiz bu şekilde kalsın
arkadaslar su an 16 kisisiniz 522. Etapda karar defteri nettir 15 ustu oylamaya tabi o yuzden uyeniz izne ayrilinca yeni uye veya izinden donen uyeyi listeye alin bu haftaki listeniz uygun degil bence karar defterine goreCanım biliyorum o kuralı ama bir kişi izne ayrılıyor takım sayımız 15 yine.
O yüzden onaya gerek yok diye düşündüm.
Aslolan sayı 15 zira.
Oh iyi canım ben de tam kopyaladım taşıyordum sen getirmişsin.
Ellerine sağlık ankacım.
Canım anlatamıyorum galiba, takımda kalan 15 kişi içinmi onay alıcam.arkadaslar su an 16 kisisiniz 522. Etapda karar defteri nettir 15 ustu oylamaya tabi o yuzden uyeniz izne ayrilinca yeni uye veya izinden donen uyeyi listeye alin bu haftaki listeniz uygun degil bence karar defterine gore
Sevgili kaptanim 522. Etapta uye sayiniz kac16Karar defteri:
TAKIM VE ÜYE SAYISI
Takım sayısı 12 yi geçemez. Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Ekstrem durum:Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunularak ve diğer takımlardan oybirliği ile üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir
Benim takımın üye sayısı, yarışacak üye sayısı 15. Bu sayı 15 in üzerine çıktığında diğer takım kaptanlarının onayına sunacağım.
ve bildirim saati geçtiğinden liste tamamen geçersiz oluyor,oylamaya ancak sonraki etabın listesi için sunabilir ki zaten gelecek etap üye sayısı 15 olacağından gerek kalmıyor.Sevgili kaptanim 522. Etapta uye sayiniz kac16
523. Etabi sormuyorum su an 16 kisiyseniz bunu oylamaya sunman gerekir karar defteri bana gore cok acik 15 kisiyi gecerse oylamaya sunulur diyor bir sonraki etapta 15 kisiye dusmesi onemli degil ben anlatamadim sanirim bu etapta izne ayrilacaklar dahil 16 kisi oldunuz buda karar defterine aykiri
Akrep kaptanim listeye alacagin arkadaslarindan birini almamaliydin listeye bu hafta moni ninde soyledigi gibi liste gecersiz olmali ben bildirim saatinden once yazarsk size duzeltmeniz icin haber vermistim ama siz israrla haftaya nasil olsa liste 15 kisi olacak diye duzeltme yapmadiniz sevgiliArkadaşlar karar defterinde takım üye sayısını 15 in üzerine çıkartmak istersek onay istiyoruz.
Tekrar söylüyorum ben üye sayımı yükseltmedim.
SevgiliseaBahAR ve Ausencia lütfen konuya bi el atarmısınız lütfen.
Takım arkadaşlarımın 1 haftalık emeği var burda. Liste geçersiz demek o kadar kolaymı acaba!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?